Team

Your drive is our passsion
Bij PriveLeaseCenter zijn we trots op ons team, daar maken we het verschil mee

Onze klanten beoordelen ons met een:

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,2/10

Ron Molendijk

Directeur, Inkoop, marketing en mobiliteitsadviseur zakelijke markt
ron@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:

Elke dag bezig zijn met auto’s, is een feest voor mij! Samen met mijn collega’s en leasepartners mag ik op zoek naar creatieve lease-oplossingen voor onze klanten. Dit doe ik met enthousiasme, kennis van zaken en een persoonlijke benadering. Het motiveren van mijn collega’s en partners is mijn voornaamste taak. Dat alles natuurlijk om u van de juiste mobiliteitsoplossing te voorzien!

Bianca Molendijk

Mobiliteitsadviseur private lease
bianca@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:

Ik mag elke dag in gesprek met onze klanten en toekomstige klanten. Het geeft mij een goed gevoel om samen met hen op zoek te gaan naar de perfecte oplossing. Kennis van zaken, servicegericht en nét een stap extra zetten, is wat mij typeert. En dat doe ik het liefst met een goede dosis humor.

Raymond Stegink

Directeur ALC-Partners en mobiliteitsadviseur zakelijke markt
raymond@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:

Mijn passie voor auto’s drijft mij al 30 jaar en is de reden dat ik enorm veel plezier haal uit mijn werk. Contact met klanten is het leukste wat er is, mensen aan je bedrijf/product binden vind ik een mooie uitdaging. Net iets meer doen dan men van je verwacht is daarbij mijn sterke punt, met name als het gaat om de ontwikkelingen rond het elektrisch rijden. Dit alles geeft mij de brandstof/energie om dit met passie te mogen doen. Ik ben dan ook enorm trots op de waardering die wij van onze klanten mogen ontvangen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.