ZZP lease

Bijgewerkt op: 20 februari 2020

ZZP Lease bij PrivateLeaseCenter

ZZP lease is mogelijk in verschillende vormen bij AutoLeaseCenter. Wij zijn graag uw persoonlijke autoleasemakelaar en bieden uitgebreide mogelijkheden voor ZZP’ers. Door onze samenwerking met verschillende leasemaatschappijen kunnen wij diverse leasemogelijkheden aanbieden aan ZZP’ers. Wij hebben met ZZP lease mogelijkheden voor zakelijke lease, private lease, shortlease en bedrijfswagenlease. Hierbij opereren wij volledig merkonafhankelijk.

Aanbod private lease
Aanbod zakelijke lease

Startende ZZP’er

Als ZZP’er heeft u dus volop mogelijkheden voor autolease. Dit geldt ook voor startende ZZP’ers. Als startende ZZP’er kunt u bij ons diverse merken en modellen leasen. Hiervoor zijn geen jaarcijfers noodzakelijk, maar uiteraard zijn er dan wel bepaalde restricties aan de lease-auto en kan het zijn dat er aanvullende zekerheden worden gevraagd (Aanbetaling/ Borg). ZZP’ers die al wel over jaarcijfers beschikken hebben uitgebreidere mogelijkheden qua leasing. Bent u als ZZP’er benieuwd welke mogelijkheden er zijn in uw situatie? Laat u dan vrijblijvend informeren door één van onze mobiliteitsadviseurs. Zij zijn bereikbaar via 053-20 30 150.

ZZP Lease | Private lease

Bij AutoLeaseCenter bieden wij een uitgebreid aanbod aan voor private lease. Als ZZP’er kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een private lease constructie, zodat u geen bijtelling hoeft te betalen. Daarentegen kunt u de zakelijk gereden kilometers dan declareren aan uzelf tegen een netto vergoeding van 0,19 euro per kilometer. Bekijk het private lease aanbod hier.

ZZP Lease | Personenauto’s en Bedrijfswagens

Als ZZP’er kunt u voor zowel personen als bedrijfswagens terecht bij AutoLeaseCenter. Wij bieden een uitgebreid aanbod van nieuwe auto’s aan en u kunt uw auto ook zelf samenstellen met onze carconfigurator. Tevens hebben wij interessante occasionlease aanbiedingen en dit kan ook zeer interessant zijn voor startende ZZP’ers of ZZP’ers die geen langdurige leasecontracten aan willen gaan. Bekijk onze mogelijkheden op www.autoleasecenter.nl

ZZP Lease | Shortlease

Wilt u als ZZP’er optimale flexibiliteit in uw leasecontract? Kies dan voor shortlease! Bij shortlease kunt u voor periodes vanaf 3 maanden een auto leasen en dit geeft u flexibiliteit in uw contract. Vooral bij tijdelijke opdrachten kan het interessant zijn om te kiezen voor shortlease, want als de opdracht is afgelopen kunt u de auto gewoon weer inleveren.

AutoLeaseCenter | Uw persoonlijke autoleasemakelaar

Zoals u hierboven kunt lezen bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor ZZP’ers en het voordeel is dat u slechts één aanspreekpunt heeft, namelijk uw mobiliteitsadviseur bij AutoLeaseCenter. Wij kunnen u volledig onafhankelijk alle mogelijk leasevormen aanbieden. U profiteert als ZZP’er van onze schaalvoordelen, omdat wij leasecontracten bundelen waardoor u profiteert van scherpe leasetarieven die normaal worden aangeboden aan grote fleetowners. ZZP Lease bij AutoLeaseCenter geeft u dus ook voordeel op de leasetarieven!

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.