Wat is Privélease?

Bijgewerkt op: 9 april 2020

Zekerheid en comfort in de vorm van een nieuwe auto voor een vast maandbedrag.

Het leasen van een auto was tot voor kort voorbehouden aan de zakelijke autorijder. De werkgever betaald hierbij de maandelijkse leaseprijs en de medewerker kan vervolgens rijden in de auto. Bij privégebruik moet er dan bijtelling worden betaald aan de belastingdienst voor het privégebruik van de auto. Maar het is nu ook mogelijk om als particulier, ZZP’er of AOw’er een auto te leasen en te profiteren van de voordelen die leasen biedt. Dit noemen we privélease.

Privélease aanbiedingen voor onze actieauto’s
PriveleaseCenter voor het volledige overzicht

Wat is privélease?

Privélease vertoond veel overeenkomsten met zakelijke lease, maar in dit geval gaat u als particulier een leasecontract aan. Leasen heeft als voordeel dat u geen investering meer hoeft te doen in een nieuwe auto en ook geen risico’s meer heeft van onderhoud en afschrijving. U rijdt voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Eventuele zakelijke kilometers kunt u declareren bij uw werkgever. Bij privélease heeft u ook niet te maken met bijtelling, omdat u het leasen privé doet. Na afloop van de leaseperiode heeft u ook geen restschuld, want u levert de auto gewoon in bij de leasemaatschappij en u zoekt weer een nieuwe auto uit.

Met privélease kiest u dus voor zekerheid en comfort in de vorm van een nieuwe auto en een vast maandbedrag. Door de inkoopkracht van leasemaatschappijen is privélease ook voordeliger dan de aanschaf van een auto. De ANWB heeft dit in 2014 al eens onderzocht en het voordeel van privélease is aanzienlijk.

Wat is privélease? Met de uitleg in dit artikel hebben wij de vraag wat is privélease geprobeerd zo helder en duidelijk mogelijk uit te leggen. Heeft u toch nog vragen, neemt u dan gerust contact op met de mobiliteitsadviseurs van AutoLeaseCenter op: 053- 20 30 150.

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.