Private lease gedurende COVID-19

Bijgewerkt op: 3 juli 2020

Private lease gedurende COVID-19

Extra Maatregelen

Keurmerk Private Lease heeft voor Private lease gedurende COVID-19 tijdelijk een aantal maatregelen getroffen om de consument extra bescherming te bieden naast de Algemene Voorwaarden die standaard van kracht zijn. Onderstaand hebben we deze maatregelen voor jou als private lease klant op een rijtje gezet.

Afleveren/ophalen auto Private lease gedurende COVID-19

Kun je de nieuwe auto niet ophalen op de overeengekomen datum?
Ben je verkouden, heb je koorts of andere klachten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de leverende dealer. In overleg met hen kan gekeken worden naar verlenging van de afhaaltermijn of gezocht worden naar een alternatief om alsnog de auto bij jou te krijgen.

Wat als de leasemaatschappij de auto niet tijdig kan leveren wegens problemen met levering?
Samen met de leverende dealers proberen onze lease partners zoveel mogelijk geplande afleveringen door te laten gaan. Uiteraard in lijn met de richtlijnen van het RIVM! Als dit niet lukt dan zal de dealer contact met je zoeken voor het zoeken naar een passende oplossing.

Onderhoud en reparatie

Kun je de auto niet tijdig (laten) aanbieden voor benodigd onderhoud?
Voor onderhoud kun je (afhankelijk van de leasemaatschappij) terecht bij de merkdealer, of een zogeheten servicecenter. Met de laatstgenoemde partner hebben onze lease partners afgesproken dat onze klanten gratis gebruik mogen maken van haal- en brengservice. Onze servicepartners werken volgens de richtlijnen van het RIVM, wij willen je vragen om je begrip als de service anders is dan je normaal van ons gewend bent.

Inname

Ben je niet in staat om de auto in te leveren op de afgesproken locatie?
Maak in overleg met de leasemaatschappij afspraken over waar en wanneer je de auto kunt inleveren. Samen zullen we zoeken naar een oplossing die in jouw situatie het beste past.

Contractverlenging of een nieuwe auto?

Wens je het contract te verlengen?
Dit is geen probleem, zoek in dat geval contact met het Private Lease team en zij zullen de mogelijkheden met jou bespreken.

Wens je een nieuw contract aan te gaan?
Kijk dan hier naar ons actie-aanbod van leaseauto’s.

Private lease gedurende COVID-19, gewoon goed geregeld!

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.