Private lease elektrisch: populairste auto’s

Bijgewerkt op: 17 december 2020

Wilt u in 2020 nog een elektrische auto leasen? Door de subsidieregeling, het steeds harder groeiende aanbod van elektrische auto’s en de toename van laadpalen wordt het steeds populairder om een elektrische auto te leasen. Ook is private lease van een elektrische auto mogelijk. Diverse modellen zijn beschikbaar voor private lease elektrisch. Wij hebben deze modellen nog even in de spotlight gezet.

Tesla Model 3

De voorloper op het gebied van elektrisch rijden. Een van de populairste elektrische auto’s is de Tesla Model 3. Vanaf 49.995 euro is deze elektrische snelheidsduivel verkrijgbaar. De Tesla Model 3 Standard Range heeft een actieradius van ongeveer 320 kilometer. Binnen 5.6 seconden zit u op 100 km/uur. De elektrische auto is tevens te herkennen aan zijn minimalistische design en sportieve uitstraling.

Model 3 Tesla

Volkswagen e-Golf

Een ingeburgerde elektrische auto is de Volkswagen e-Golf. Een vertrouwde Volkswagen in een elektrisch jasje. De duurzame, innovatieve en stille auto heeft een actieradius van ongeveer 190 kilometer. Ook heeft deze Golf een accucapaciteit van 35.8 kW. Binnen 9.6 seconden zit u op 100 km/uur. De auto is verkrijgbaar vanaf 34.005 euro.

e-Golf

Nissan Leaf

Een populaire elektrische auto: de Nissan Leaf elektrisch. Vanaf 36.990 euro is deze auto verkrijgbaar. Private lease elektrisch is natuurlijk ook mogelijk bij deze auto. De Nissan Leaf  is perfect voor in de stad of voor korte tripjes. De auto heeft een actieradius van ongeveer 220 kilometer. De capaciteit van de accu ligt op 40 kWh en binnen 7.9 seconden zit u op 100 km/uur.

Nissan Leaf

BMW iX3

Met de elektrische BMW iX3 is de familie van de X3 van BMW compleet. Ook is deze auto te leasen vanaf januari 2021. De elektrische auto heeft een helder en gefocust design. Door 80 kWh-batterij kan u tot wel 459 kilometer komen (WLTP). Ook heeft de iX3 een opvallend laadvermogen van wel 150 kW. Binnen een half uur zit het percentage weer op 80%. Op 100 km/uur kan u komen binnen 6.8 seconden. Vanaf 71.000 euro zal deze elektrische auto op de markt komen.

BMW iX3

Peugeot e-208

De elektrische variant van de 208. In 2020 won de Peugeot 208 de prijs: Auto van het Jaar. Deze elektrische auto is een veelbelovend model in een steeds harder groeiende wereld van de elektrische auto’s.  De e-208 heeft een stoere, maar ook stijlvolle uitstraling. De elektrische variant heeft een prijs vanaf 36.250 euro. De acceleratie van 0 naar 100 km/uur ligt op 8.1 seconden en de actieradius is 275 kilometer. Ook onderscheidt de e-208 zich van zijn benzinebroer met een tweekleurig ‘e’-embleem en een tweekleurige leeuw.

Peugeot e-208

Volkswagen ID.3

De ID.3, een jonge, frisse en moderne auto. Dit jaar is Volkswagen uitgekomen met een iconische auto. Ook u kan de Volkswagen ID.3 leasen. De ID.3 1st. heeft een 58 kWh accu met een actieradius tot 424 kilometer. In de praktijk komt dit neer op ongeveer 350 kilometer. Aan snelheid heeft deze auto geen gebrek. Binnen 7.3 seconden zit u op 100 km/uur. De grootte van de auto is vergelijkbaar met een Golf, maar de binnenruimte zal u verrassen. Deze is namelijk een stuk groter. De prijs van de auto is vanaf 37.990 euro. Wij konden deze auto zelf ook niet weerstaan. Bekijk gerust de video. Dan ziet u waarom wij voor deze auto gekozen hebben.

 

Benieuwd wat private leasen elektrisch voor u kan betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met onze mobiliteitsadviseurs opnemen. Met plezier leggen wij u alles helder en duidelijk uit. Bekijk hier het huidige private lease aanbod. Bent u op zoek naar een zakelijke lease? Bekijk dan ons huidige zakelijke lease auto aanbod.

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.