Leasen startende ondernemer

Bijgewerkt op: 20 februari 2020

Voordelig leasen zonder aanbetaling bij PrivetLeaseCenter

Leasen als startende ondernemer is bij veel leasemaatschappijen lastig. Veelal wordt er gevraagd naar jaarcijfers en deze zijn er natuurlijk nog niet. Vanuit AutoLeaseCenter denken wij graag mee met de ondernemer en we hebben vaak acties voor startende ondernemers! Wilt u als startende ondernemer een auto leasen, maar is de aanbetaling een struikelblok? Op diverse van onze actie-auto’s en occasionlease auto’s hebben wij de mogelijkheid om u als startende ondernemer zonder aanbetaling te laten leasen.

Aanbod zakelijke lease

 

Gevarieerd aanbod

We hebben een interessante selectie van actie-auto’s in diverse segmenten. Daarnaast hebben we een gevarieerd aanbod van interessante jonge occasions welke we in kunnen zetten voor u als startende ondernemer. Bijkomende voordelen van deze aanbieding voor startende ondernemers zijn: een laag eigen risico, flexibele looptijden en zeer interessante meerdagenregeling bij korte contracten. Wilt u als startende ondernemer leasen en profiteren van deze voordelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan gaan wij samen met u kijken naar de meest passende lease-oplossing.

Voordelig rijden

Als u gaat leasen als startende ondernemer, dan kunt u in een representatieve auto rijden voor een vast bedrag per maand. U heeft dan niet meer te maken met onverwachte kosten en hoeft ook niet te investeren in een auto. U rijdt voor een vast bedrag per maand en onderhoud, wegenbelasting, afschrijving en rente zijn inbegrepen in het leasetarief. De zakelijke leasekosten zijn volledig aftrekbaar binnen uw bedrijf. Alleen als u ook  meer dan 500 kilometer privé in de auto gaat rijden, heeft u te maken met de bijtelling. Voor de meeste auto’s is de bijtelling momenteel 22% over de catalogusprijs van de auto. Bij occasions kunt u ook nog profiteren van 7%, 14%, 20% of 21% bijtelling.

Bent u als startende onderneming geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden om een auto te leasen? Neem dan contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs en bel met AutoLeaseCenter op 053-20 30 150.

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.