Elektrische auto private lease heeft een toekomst

Bijgewerkt op: 22 april 2022

De elektrische auto private lease heeft een toekomst, en ook een goede. We vertellen je alles over de populairste elektrische auto’s, de subsidieregeling en over de stijging van het aanbod in elektrische auto’s voor private lease. Private leasen van een elektrische auto brengt veel voordelen met zich mee. Mis de voordelen niet en lees gauw verder.

 

Uitbreiding aanbod elektrische auto’s

In 2021 rijden er ruim 1 miljoen leaseauto’s op de Nederlandse wegen. Ongeveer één op de vier consumenten die in 2021 een auto aanschaft, gaat deze leasen. De helft hiervan gaat naar private lease. Het totale aantal private leaseauto’s komt hierbij neer op meer dan 500.000 stuks. Elektrische voertuigen winnen enorm aan populariteit, voornamelijk voor zakelijke lease maar ook prive lease is in opmars. Het zijn voornamelijk elektrische auto’s (23%) die in trek zijn onder de toekomstige private leasers. Het wordt namelijk steeds toegankelijker voor de consument om een elektrische auto privé te leasen door het steeds groeiende aanbod van elektrische auto’s.

 

Subsidieregeling elektrische auto private lease

Dit moment is het perfecte moment om privé een elektrische auto te leasen. Sinds juli 2020 is de regeling: Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) geopend. Deze regeling is bedoeld voor particulieren die een volledig elektrische personenauto in de kleinere of compacte middenklasse koopt of leaset. De regeling is voor zowel nieuwe als elektrische auto’s. Wanneer u een nieuwe elektrische auto dit jaar nog leaset die aan de voorwaarden voldoet, ligt het subsidiebedrag op 4.000 euro. Voor occasion geldt 2.000 euro. Bij private lease wordt dit in maandelijkse termijnen uitbetaald. Meer over de subsidie en hoe u deze kunt aanvragen, kunt u lezen in het artikel: Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)

 

Populaire elektrische auto’s private lease

Tot slot hebben we de vier populairste elektrische auto’s in onderstaande foto’s neergezet. Benieuwd wat het privé leasen van een elektrische auto voor u kan betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met onze mobiliteitsadviseurs opnemen. Met plezier leggen wij u alles helder en duidelijk uit en geen vraag is ons te gek netbet.org.

populaire auto's elektrisch

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.