AutoLeaseCenter – Partner of the Year 2016

Bijgewerkt op: 20 februari 2020

AutoleaseCenter is sinds maart 2014 LeasePlan Partner, het netwerk van tussenpersonen van LeasePlan. Het LeasePlan Partner netwerk ondersteunt regionale intermediairs. Alleen professionele en toegewijde ondernemers komen in aanmerking voor toetreding binnen het voorkeursnetwerk. LeasePlan Partners bieden de beste autolease-oplossingen, tegen de beste prijs. Zij profiteren daarbij van de ervaring en schaalvoordelen van wereldmarktleider LeasePlan op het gebied van autoleasing, gecombineerd met hun eigen brede regionale klantencontact.

Jaarlijks nomineert LeasePlan 3 tussenpersonen vanuit het gehele netwerk voor Partner of The Year en in 2016 is AutoLeaseCenter uitgeroepen tot “Partner of The Year”. De Award is door LeasePlan uitgereikt aan Ron Molendijk van AutoLeaseCenter tijdens het Signature Diner op Aruba. “Professionaliteit, kwaliteit, productkennis en het enthousiasme voor het leaseproduct hebben ertoe geleid dat AutoLeaseCenter zich heeft onderscheiden in de markt” verteld Ron Molendijk met trots.

LeasePlan Award uitreikingLeasePlan Award uitreiking. Links Ron Molendijk (eigenaar AutoLeaseCenter) en rechts Bruce van Egmond (Directeur Partnerships LeasePlan)

 

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.