Auto Leasen of kopen?

Bijgewerkt op: 30 mei 2022

Onderzoek Consumentenbond privélease in Nederland

Auto leasen of kopen? Dit is een vraag waar veel mensen mee zitten. De consumentenbond heeft in november2014 een uitgebreid onderzoek gedaan onder diverse privélease aanbieders in Nederland. En met verrassende resultaten, want leasen blijkt in veel gevallen voordeliger dan kopen! Door de grote inkoopkracht van leasemaatschappijen en de gunstige lage rente kunnen leasemaatschappijen zeer interessante aanbiedingen doen, waarbij leasen vaak voordeliger is dan kopen. Hierbij is in het onderzoek gekeken naar nieuwe auto’s met een looptijd van 36 maanden en 12.000 kilometer per jaar. De vraag auto leasen of kopen valt dan veelal positief uit voor leasemaatschappijen. Enkele maatschappijen, zoals AutoLeaseCenter komen hierbij qua prijsstelling heel gunstig naar voren. Bij AutoLeaseCenter bent u ook ook als u een auto koopt met eigen geld, met een leasecontract nog voordeliger uit. Het voordeel kan hierbij oplopen tot 10% en dat maakt privé leasen zeer interessant.

Privélease-aanbiedingen
Resultaten onderzoek consumentenbond

Aanbod privélease auto’s groeit

Het aanbod van merken en modellen wordt ook steeds verder uitgebreid. U kunt kiezen voor een compacte auto zoals Volkswagen Up!, Peugeot 108 of bijvoorbeeld Kia Picanto. Maar ook auto’s in het premiumsegment zoals de BMW 1 Serie of Mercedes A-Klasse kunt al al rijden voor zeer aantrekkelijke tarieven. Ook hierbij geld dat de vraag Auto leasen of kopen beantwoord zal gaan worden met leasen. Bij privé leasen van een auto hoeft u namelijk niet meer te investeren in de aanschaf van een nieuwe auto, maar betaald u gewoon een vast bedrag per maand.

Bij AutoLeaseCenter kunt u er ook nog voor kiezen om te rijden met reclame op de auto. Bij de auto’s waar dit wordt aangeboden ontvangt u dan een extra korting van 30,00 euro per maand op het tarief. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de Volkswagen Up! of Peugeot 108 al leasen vanaf 169,00 euro per maand. Dit maakt leasen wel heel erg betaalbaar.

Auto leasen of kopen? Bekijk onze privelease aanbiedingen en laat u verassen door onze scherpe prijzen.

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.