Aanschafsubsidie elektrische auto

Bijgewerkt op: 16 juni 2020

Vanaf 1 juli 2020 krijgen particulieren een aanschafsubsidie elektrische auto en deze subsidie bedraagt maximaal 4.000,- euro. Dit geldt ook als het gaat om een private lease contract voor een elektrische auto. De subsidie kunt u aanvragen bij de overheid en wordt rechtstreeks aan u overgemaakt. Hiermee wordt het privé leasen van een elektrische auto heel aantrekkelijk. Het aanbod van elektrische auto’s voor private lease wordt ook steeds uitgebreider. Door het steeds grotere aanbod kunt u een goede keuze maken met betrekking tot model/ uitvoering en gewenste actieradius.

Voorwaarden

Wilt u in aanmerking komen voor subsidie? Dan moet u voldoen aan de volgende subsidievoorwaarden:

  • De 100% elektrische personenauto heeft een actieradius* van minimaal 120 kilometer.
  • De catalogusprijs* (nieuwprijs) van de elektrische personenauto is op de datum van ondertekening van de leaseovereenkomst niet lager dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000.
  • Voor de lease van de elektrische personenauto heeft u een schriftelijke leaseovereenkomst, gesloten met een leasemaatschappij die het Keurmerk Private Lease* voert.
  • De leaseovereenkomst is gesloten op of na 4 juni 2020 en staat op naam van de particulier die de subsidie aanvraagt en ontvangt.
  • De subsidieaanvraag wordt ingediend binnen 60 dagen na het ondertekenen van de leaseovereenkomst.
  • De elektrische personenauto staat op uw naam net als de leaseovereenkomst. De elektrische personenauto moet in het kentekenregister (RDW) op dezelfde naam te staan als in de leaseovereenkomst, namelijk die van de subsidieontvanger. Houd hier rekening mee.
  • U heeft een geldig woonadres in Nederland.

De voordelen van de aanschafsubsidie elektrische auto

Met de aanschafsubsidie elektrische auto voor private lease kunt u bijvoorbeeld jaren lang de elektriciteitskosten betalen van uw elektrische auto. Hierdoor betaalt u eigenlijk niet meer voor uw laadkosten en betaalt u alleen nog maar de maandelijkse leasetermijnen. Dit maakt het elektrisch rijden wel heel voordelig ten opzichte van een normale brandstofauto. Met elektrisch rijden ervaart u een compleet nieuwe rij-ervaring en door de aanschafsubsidie welke ook geldt voor private lease is elektrisch rijden nu ook veel aantrekkelijker. Meer informatie over de aanschafsubsidie elektrische auto is terug te vinden op de website van het RVO.

PriveLeaseCenter

Bij PriveLeaseCenter adviseren we graag uitgebreid over de mogelijkheden voor elektrisch rijden. Wij hebben 2 mobiliteitsadviseurs welke zijn gespecialiseerd in advisering over elektrisch rijden en zij informeren u graag of voor- en nadelen van elektrisch rijden. Op deze manier kunt u een goede keuze maken met betrekking tot het soort auto en het soort brandstof. Onze adviseurs elektrische mobiliteit zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 053-2030150. U kunt ook alvast een kijkje nemen in ons aanbod en hierbij filteren op elektrische auto’s, ga hiervoor naar private lease elektrische auto. Het aanbod van elektrische auto’s zal de komende periode verder worden uitgebreid. Staat uw gewenste auto er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de gewenste auto.

Benieuwd naar al onze private lease acties? Ga dan naar ons totale actie-aanbod.

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.