Tijdelijk maar € 1,- borg!

De Toyota C-HR is een volledig nieuw model en is zowel van binnen als buiten een plaatje om te zien. Met de Toyota C-HR ontdekt uw at de toekomst te bieden heeft. Het is een unieke SUV met een absolute WAUW-factor door zijn gespierde lijnen en stoere uitstraling. Deze bijzondere auto is speciaal ontworpen om uw leven nog soepeler te laten verlopen en u veilig te begeleiden door de stad en door natuur. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Toyota C-HR private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken. Selecteer uw voorwaarden en snel de weg op!

Leaseprijzen Toyota C-HR private lease

U kunt nu Toyota C-HR private lease tegen een vast bedrag per maand leasen! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Looptijd en kilometrage Toyota C-HR leasen

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Contract en auto-opties Toyota C-HR private lease 

U kunt diverse opties/accessoires en daarnaast dus ook extra contractopties toevoegen. U betaalt dus daarnaast alleen de brandstof extra. Verder zijn dus inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • Reparatie, onderhoud en bandenwissel bij slijtage;
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie;
  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk);
  • Pechhulp in binnen- en buitenland;
  • Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland;
  • Afschrijving en rente;
  • Btw;
  • Persoonlijk dashboard en App.

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina! Bezoek ook onze  Facebook pagina eens. 

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over privelease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Stel je auto samen

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Motorinhoud 1798 cc
Vermogen 122 pk
Gewicht 1395 kg
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto