Suzuki Swift private lease

5 deurs |  Hybrid | Autolease vanaf €315.00,-

Persoonlijk Contact?

Bel dan naar: 053 – 20 30 150

Suzuki Swift private lease, is een nieuwe generatie van de altijd al succesvolle Swift. Deze auto is écht goed op weg om je bij elke rit dat heerlijke gevoel te geven. We hebben het over een vijfdeurs die compact maar toch ruim is en  wordt voortgedreven door een krachtige motor. De fraaie auto is speciaal voor u omringt met de modernste techniek op het gebied van zowel veiligheid, navigatie als ook infotainment. Ontdek de Swift … met een dikke glimlach op je gezicht. Standaard is de Comfort uitgerust met o.a. Airconditioning, audio met stuurwiel bediending, elektrisch bedienbare ramen aan de voorzijde, USB aansluiting en 15 inch stalen velgen met wieldoppen. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor Suzuki Swift private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel uw auto samen” te klikken. Selecteer uw voorwaarden en snel de weg op!

Leaseprijzen Suzuki Swift private lease

U kunt nu Suzuki Swift private lease tegen een vast bedrag per maand leasen! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Looptijd en kilometrage Suzuki lease

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties 

U kunt diverse opties/accessoires en daarnaast dus ook extra contractopties toevoegen. U betaalt dus daarnaast alleen de brandstof extra. Verder zijn dus inbegrepen bij Suzuki Swift private lease:

  • Reparatie, onderhoud en vervanging van banden;
  • WA-Verzekering;
  • All-risk dekking;
  • Vervangend vervoer na 48 uur;
  • Eigen risico van € 225,- bij personenauto’s bij niet verhaalbare schade;
  • Motorrijtuigenbelasting;
  • Standaard incl. metallic lak;
  • Dag en nacht alarmservice in binnen- en buitenland bij onverhoopte pech of schade;
  • Volle tank bij aflevering.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina! Bezoek ook onze Linkedin pagina eens. Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over privelease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Deze aanbieding van AutoLeaseCenter Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door:

Keurmerk MHC
Keurmerk Private Lease

Specificaties

Kleur(en)
CarrosserieHatchback
Aantal deuren5 deurs
TransmissieHandgeschakeld
BrandstofHybrid
Vermogen83pk
Gewicht965kg


Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Hulp nodig?

WhatsApp

Bianca Molendijk

Mobiliteitsadviseur private lease
bianca@autoleasecenter.nl