Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wie heeft gezegd dat een auto groot moet zijn om veel plek aan te bieden? De Smart Forfour Electric Drive beschikt niet alleen over de typische Smart eigenschappen, als geringe afmetingen en een kleine draaicirkel, maar biedt ook een laadvolume van 975 liter en plaats voor vier personen. En met privatelease van PriveLeaseCenter nu te verkrijgen. Behoorlijk revolutionair, nietwaar? Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Smart Forfour Electric Drive private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel uw auto samen” te klikken. Selecteer uw voorwaarden en snel de weg op!

Leaseprijzen Smart Forfour Electric Drive private lease

U kunt nu Smart Forfour Electric Drive private lease tegen een vast bedrag per maand leasen! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Looptijd en kilometrage Smart Forfour Electric Drive leasen

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Contract en auto-opties Smart Forfour Electric Drive private lease 

U kunt diverse opties/accessoires en daarnaast dus ook extra contractopties toevoegen. U betaalt dus daarnaast alleen de brandstof extra. Verder zijn dus inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • Reparatie, onderhoud en bandenwissel bij slijtage;
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie;
  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk);
  • Pechhulp in binnen- en buitenland;
  • Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland;
  • Afschrijving en rente;
  • Btw;
  • Persoonlijk dashboard en App.

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina! Bezoek ook onze  Facebook pagina eens. 

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over privelease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Stel je auto samen

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 82 pk
Gewicht 875 kg
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto