Renault Clio private lease

5 deurs |  Benzine | Autolease vanaf €408.52,-

Persoonlijk Contact?

Bel dan naar: 053 – 20 30 150

Deze auto is momenteel niet opgenomen in ons actie-assortiment. Andere mogelijkheden via deze link.

Gratis metallic lak
Vanaf
€285,-
Kia Picanto private lease

Kia Picanto private lease

Leaseprijs vanaf €285,-
Brandstof: Benzine
5 deurs
Bij 10000 km p/j en 60 maanden
Beschikbaar in:


De Kia Picanto private lease behoort tot de ruimste auto’s in zijn klasse. De Kia Picanto heeft zeer goede rij-eigenschappen en is tegelijkertijd door zijn compacte vorm ook een zeer handelbare auto. De auto is bovendien niet alleen leverbaar in verschillende kleuren en maar ook in verschillende uitvoeringen. De Kia Picanto is de kleinste uit […]

Nieuw in 't assortiment
Vanaf
€315,-
Suzuki Ignis private lease

Suzuki Ignis private lease

Leaseprijs vanaf €315,-
Brandstof: Benzine
5 deurs
Bij 10000 km p/j en 60 maanden
Beschikbaar in:


Private lease Suzuki Ignis nu bij AutoLeaseCenter inclusief BTW. De Suzuki Ignis is een compacte SUV die onlangs een renovatie heeft ondergaan. Het stoere uiterlijk en de hogere zit maken deze auto een aantrekkelijke uitvoering voor verschillende doelgroepen. Met private lease kunt u al tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in deze fantastische auto. Private […]

Aanbieding
Vanaf
€355,-
Dacia Spring Elektric privatelease

Dacia Spring Elektric privatelease

Leaseprijs vanaf €355,-
Brandstof: Elektrisch
5 deurs
Bij 10000 km p/j en 60 maanden
Beschikbaar in:


Dacia Spring Electric privatelease, elektrisch rijden in een robuuste, ruime stadsauto. Heerlijk genieten van de stilte waardoor u gebruiksgemak ervaart binnen en buiten de stad. Betrouwbare actieradius, de Dacia Spring biedt een actieradius tot 305 km in WLTP-stadscyclus en 230 km in gecombineerde WLTP-cyclus*. De compacte batterij (27,4 kWh) is met een volledige lading voldoende […]

Renault Clio private lease bij PriveleaseCenter! Om te beginnen heeft de nog steeds populaire Renault Clio heeft enige tijd geleden een face-lift gehad! En dit is zeer goed gelukt waardoor het interessant is deze auto een proef te rijden en ook je te verdiepen in de aanbiedingen. Deze Renault is zowel van binnen als buiten een plaatje om te zien. Niet alleen de afmetingen maken de auto een ideale stadsauto maar ook op de snelweg kom je hiermee er goed mee uit de voeten. En door privélease van AutoLeaseCenter nu te verkrijgen in meerdere uitvoeringen. Met private lease heeft u ten eerste het voordeel dat u niet meer hoeft te investeren in een auto, ten tweede betaalt maandelijks gewoon een vast bedrag en tot slot kunt u na afloop van het contract gewoon weer een nieuwe auto bestellen of u maakt uiteindelijk een andere keuze.

Renault Clio private lease bij PriveleaseCenter en profiteer van onze voordelige tarieven. Wilt u ook een aantrekkelijk voorstel ontvangen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button stel je auto samen te klikken.

UW VOORDELEN:

 • No-claim gratis;
 • Gratis Schadeverzekering Inzittenden;
 • Gratis Verlagen Eigen Bijdrage;
 • Geen borgstelling.

Leaseprijzen Renault Clio private lease

U least tegen een vast bedrag per maand! U rijdt deze mooie Clio inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt bovendien jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen Renault Clio private lease

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven waardoor u snel een goed beeld krijgt.

Contract en auto-opties

U kunt diverse opties/accessoires en daarnaast dus ook extra contractopties toevoegen. Verder betaalt u dus daarnaast alleen de brandstof extra. Verder zijn dus inbegrepen:

 • Wegenbelasting;
 • Reparatie, onderhoud en bandenwissel bij slijtage;
 • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie;
 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk);
 • Pechhulp in binnen- en buitenland;
 • Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland;
 • Kosteloos opzeggen bij inkomensverlies door persoonlijke omstandigheden;
 • Afschrijving en rente;
 • Btw;
 • Persoonlijk dashboard en App;

Bent u naast deze Renault Clio Private Lease aanbieding benieuwd naar onze andere auto’s? Bekijk dan ons actuele prive lease aanbod en bezoek ook onze LinkedIn pagina eens. Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over privelease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Deze aanbieding van AutoLeaseCenter Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door:

Keurmerk Alphabet Privatelease
Keurmerk Private Lease

Specificaties

Kleur(en)
CarrosserieHatchback
Aantal deuren5 deurs
TransmissieHandgeschakeld
BrandstofBenzine
Vermogen91pk
Gewicht1057kg


Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Hulp nodig?

WhatsApp

Bianca Molendijk

Mobiliteitsadviseur private lease
bianca@autoleasecenter.nl