Prijzen zijn inclusief BTW en wegenbelasting
Looptijd: 60 maanden Kilometrage: 12.000 km p/j

Stel zelf je lease auto samen

MG ZS EV private lease
MG ZS EV private lease
MG ZS EV private lease
MG ZS EV private lease

MG ZS EV private lease

Carrosserie

Aantal deuren

Transmissie
Brandstof
Motorinhoud
Vermogen
Gewicht

SUV

5 deurs

Automaat

Elektrisch

105 kW cc

143 pk

1491 kg

Uw voordelen:

 • € 4000,- subsidie;
 • 1,- borg;
 • Eigen risico € 300,-;
 • Gratis haal- en brengservice voor onderhoud.

Inbegrepen in de prijs

U kunt diverse opties/accessoires en daarnaast dus ook extra contractopties toevoegen. U betaalt dus daarnaast alleen de brandstof extra. Verder zijn dus inbegrepen:

 • Wegenbelasting
 • Onderhoud en reparaties
 • Pechhulp in alle landen op de groene kaart
 • Na 24 uur recht op vervangend vervoer
 • Een persoonlijk dashboard én een handige app
 • All risk-, WA- en Casco-verzekeringen (exclusief €300,- eigen risico)
 • Verhaalsbijstand
 • Een flexibele kilometerbundel

Selecteer uw gewenste uitvoering

Deze uitvoeringen zijn samengesteld op basis van het niveau van de uitrusting. Deze kunnen afwijken van de samenstelling van de merkfabrikanten.

Comfort

Standaard | + € 0,-

Luxe

+ € 30,-

Bekijk pakketinhoud
OptieComfortLuxe
LED dagrijverlichting
Dakrails
Spoiler
16" Lichtmetalen velgen
Stoffen bekleding
Panoramadak
17" Lichtmetalen velgen
Lederen bekleding
Inbraakalarm
Intelligent emergency call - eCall
ESP (elektronisch stabiliteitsprogramma)
ISOFIX bevestigingspunten
Kinderslot op achterportieren
Airbags
Lane Departure Warning
Verkeersbordherkenning
Lane Keeping Assist
Mistlampen achter
Parkeersensoren achter
AEB (Autonomous Emergency Brake)
Brake Assist (BA)
Regensensor
Hill Descent Control (HDC)
Achteruitrijcamera
12V aansluiting
Multifunctioneel stuurwiel
DAB
Navigatiesysteem
4 luidsprekers
USB-aansluiting
Apple Carplay
Android Auto
MP3-speler
Multifunctioneel Touchscreen
6 luidsprekers
Keyless Entry
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Startknop
Stoel in hoogte verstelbaar voor bestuurder
In delen neerklapbare achterbank
Airconditioning
Adaptive Cruise Control
Elektrisch verwarmbare voorruit
Elektrisch verstelbare buitenspiegels
Elektrisch verwarmbare buitenspiegels
Automaat
Automatisch inklapbare buitenspiegels
Stoel in hoogte verstelbaar voor bijrijder
Stoelverwarming voor

Looptijd

Geef uw gewenste looptijd aan

60maanden
48maanden
36maanden
24maanden
12maanden

Kilometrage

U kunt dit per kwartaal kosteloos wijzigen. U kunt de kilometers vrij inzetten gedurende de gekozen looptijd. Daarbij vindt er jaarlijks een afrekening plaats op de meer gereden kilometers.

12.000 km p/j+ € 0
18.000 km p/j+ € 25
24.000 km p/j+ € 55
30.000 km p/j+ € 85
36.000 km p/j+ € 105

Kleur

Selecteer uw gewenste kleur

Dover White

Kleur | + € 0,-

Pebble Black Metallic

Kleur | + € 7,-

Diamond Red Metallic

Kleur | + € 7,-

Regal Blue Metallic

Kleur | + € 7,-

Aqua Cyan Metallic

Kleur | + € 7,-

Opties

Selecteer uw gewenste opties. Met extra accessoires kunt u de auto compleet maken zodat uw auto precies naar wens is uitgerust.

Privacy Glass

+ € 5,40

Als je kiest voor privacy glass zijn de achter-zijramen en de achterruit van jouw auto getint.Met privacy glass ben je verzekerd van een unieke uitstraling van jouw auto. Daarnaast wordt het comfort verhoogd door de reducering van UV-straling, het voorkomen van verblinding en de wering van warmte. Met privacy glass heb je looks en comfort in één!

Blanco luxe kentekenplaten

+ € 2,10

Wilt u de auto iets meer aankleden? Kies dan een luxe kentekenplaat voor en achter. Hierbij liggen de letters op de plaat waardoor de auto een luxere uitstraling krijgt. Daarnaast is het een blanco kentekenplaat zonder reclame. Let op: bestel deze optie vóórdat het leasecontract ingaat.

Blanco kentekenplaathouder

+ € 1,20

Dankzij de blanco plaathouder rijdt u zonder reclame. De plaathouder is volledig onzichtbaar achter uw nummerplaat.

All seasonbanden

+ € 12,-

All seasonbanden + € 10,50 Zomer- en winterband in één! Belangrijk: Deze voordelige prijs geldt alleen als je all seasonbanden kiest vóórdat het leasecontract ingaat. Een all seasonband is een zomer- en winterband in één. Een band voor elk seizoen en voor elke weersomstandigheid. Met all seasonbanden hoef je dus niet meer te wisselen in het voorjaar en najaar. Onze all seasonbanden zijn goedgekeurd in alle landen waar winterbanden verplicht zijn. Dus geen gedoe meer met wisselen èn je kunt met een veilig gevoel de weg op. Dus óók op wintersport. *Als je voor all season banden kiest nadat het contract is ingegaan, betekent dit dat de standaard banden reeds zijn gebruikt. De standaardbanden van jouw auto worden in dit geval afgeschreven en de kosten hiervoor worden opgenomen in het leasebedrag, waardoor de maandprijs stijgt. Daarnaast betaal je in de maandprijs de nieuwe all seasonbanden. De kosten variëren per auto.

Additionele opties

Selecteer extra contract opties. Breid je auto-abonnement uit met behulp van deze opties. Kies welke zekerheden voor u belangrijk zijn.

Zekerheidspakket A

+ € 16,-

Schadeverzekering inzittenden, ongevallen inzittendenverzekering en verlagen eigen risico. Dit pakket geeft een volledige en voordelige dekking op de meest voorkomende onderdelen. Het pakket is samengesteld naar aanleiding van de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd binnen Private Lease. Voor onze klanten zijn de gedekte onderdelen de punten die het meest overwogen worden, te weten SVI, OIV, Direct Vervangend Vervoer en Afkoop Eigen Risico. In vergelijking met Zekerheidspakket A bent u geen enkel Eigen Risico meer verschuldigd in geval van schade.

Zekerheidspakket B

+ € 30,-

Schadeverzekering inzittenden, ongevallen inzittendenverzekering, afkoop eigen risico en direct vervangend vervoer. Dit pakket geeft een volledige en voordelige dekking op de meest voorkomende onderdelen. Het pakket is samengesteld naar aanleiding van de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd binnen Private Lease. Voor onze klanten zijn de gedekte onderdelen de punten die het meest overwogen worden, te weten SVI, OIV, Direct Vervangend Vervoer en Afkoop Eigen Risico. In vergelijk met Zekerheidspakket A bent u geen enkel Eigen Risico meer verschuldigd in geval van schade en heeft u Direct Vervangend Vervoer.

Extra Flexibel

+ € 25,-

Als je deze optie opneemt in je leasecontract ben je voorbereid op onverwachte en ongewenste situaties. Je kunt het contract in verschillende situaties kosteloos opzeggen. Dit kan in het geval van de volgende situaties: Ontslag uit een loondienstcontract voor onbepaalde tijd. Echtscheiding wat leidt tot een dusdanig wijziging in het besteedbare inkomen en je hiermee niet meer kunt voldoen aan de maandelijkse betaling van je leasecontract. De optie kun je inzetten vanaf twaalf maanden nadat je contract is ingegaan, met een opzegtermijn van 2 maanden. Let op: de optie kun je enkel aanvragen vóór je leasecontract ingaat.

Extra Zeker

+ € 42,-

Deze optie zorgt voor extra zekerheid tijdens leasecontract, waarmee je extra kunt genieten van de auto waar je gebruik van maakt. De optie is een bundel van verschillende opties en hiermee ben je tijdens de looptijd van jouw contract goed verzekerd voor materiële schade en letselschade na een ongeval. Daarnaast is je eigen risico verlaagd van €300 naar €150. Bovendien kun je je contract kosteloos opzeggen als je wordt ontslagen bij de organisatie waar je werkzaam bent.

Afkoop eigen risico

+ € 22,-

Betaal €0,- bij schade. Standaard geldt in het leasecontract een eigen risico van €300 per schadegeval, wanneer de schade niet te verhalen is op een tegenpartij. Dit betekent dat bij een schade, naast het normale leasebedrag, óók het bedrag van het eigen risico wordt afgeschreven. Het maandelijkse bedrag wat je voor de auto betaalt wordt daarmee onverwachts een stuk hoger en dit kan flink impact hebben. Door het eigen risico af te kopen beperk je het bedrag wat je zelf moet betalen bij een schade aan jouw auto. Dit geldt voor alle schades waarvoor verzekeringsdekking bestaat, zie onze Algemene Bepalingen. Voorbeelden zijn aanrijding, diefstal, inbraak, vandalisme, ruitbreuk en storm- en brandschade.

Thuisbezorging van uw auto | € 75,- eenmalige kosten

+ € 0,-

Lukt het niet je nieuwe auto op te halen? Of kies je voor gemak? Dan bezorgen wij jouw auto graag bij je thuis. Zodra we jouw auto in ontvangst hebben genomen, nemen wij contact met je op voor een afspraak. Je ontvangt jouw auto dus wanneer het je uitkomt. Voor thuisbezorging van jouw auto gelden enkele voorwaarden: Wij bezorgen jouw auto op het adres waar je woont en staat ingeschreven. Wij bezorgen jouw auto op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Op de dag dat wij jouw auto afleveren, nemen wij contact met je op als de bezorger vertrekt. Het is dus van belang dat je contactgegevens opgeeft waarop je bereikbaar bent. Bij de aflevering van de auto is het verplicht een geldig rijbewijs te laten zien en een getekende machtiging te overhandigen aan onze bezorger. Deze machtiging vind je in de online-omgeving nadat de bestelling een feit is. Het leasecontract gaat in vanaf het moment dat onze bezorger met jouw auto wegrijdt bij de leasemaatschappij. Dit betekent dat op dat moment de tank van jouw auto is volgetankt. De brandstof die onze bezorger verrijdt naar jouw adres, vullen wij niet aan. Ook betekent dit dat kilometers die de bezorger rijdt naar jouw adres, tellen als gereden kilometers binnen jouw kilometerbundel.

Ongevallen inzittendenverzekering

+ € 2,50

De Ongevallen Inzittenden Verzekering (OIV) keert een vrij te besteden, vast bedrag uit van maximaal €25.000 bij blijvende invaliditeit of overlijden van de inzittenden. De bestuurder en inzittenden van jouw lease auto zijn verzekerd (tot het aantal gordels aanwezig in de auto), ongeacht de veroorzaker. De verzekering keert inzittenden vaste bedragen uit. Er wordt niet gekeken naar de werkelijk geleden schade. Doordat het proces van het aanwijzen van een schuldige lang kan duren is het voordeel van een OIV dat deze meteen uitkeert. In het geval van overlijden komt hierdoor bijvoorbeeld direct geld beschikbaar voor de uitvaart.

Schadeverzekering inzittenden

+ € 5,-

De Schadeverzekering Inzittenden (SVI) verzekert alle inzittenden en materiële schade bij een ongeval. De verzekeringen die standaard in je leasecontract zijn opgenomen verzekeren schade die door jou zijn veroorzaakt aan een tegenpartij (WA-verzekering) en verzekeren de eigen lease-auto (Casco-verzekering). De kosten van op genezing gerichte zorg worden vergoed door je zorgverzekering en tot max. 2 jaar wordt loon, in geval van arbeidsuitval, vergoed door je huidige werkgever. Wat door géén van bovengenoemde verzekeringen wordt gedekt is materiële schade (zoals schade aan kleding en vervoerde spullen) én gevolgschade door lichamelijk letsel (zoals verminderd loon door arbeidsongeschiktheid, aanpassingen in verband met invaliditeit en/of medische interventie zoals fysiotherapie bij nek-, rug- en gewrichtsklachten). De Schadeverzekering Inzittenden vergoedt wél alle schade die bovenstaande verzekeringen niet (volledig) vergoeden, zelfs als het jouw schuld is. Tot een bedrag van 1 miljoen euro worden schadeposten vergoed.

No claim

Dien altijd uw schadevrije jaren in. Dit kunt u aantonen middels een polisblad of een verklaring vanuit Roy-Data. Deze nemen we dan mee voor de opbouw van uw schadevrije jaren. Het bewijs dient binnen 6 weken aangetoond te worden om van de getoonde korting te kunnen blijven profiteren.

Ik heb 6 of meer schadevrije jaren

+ € 0,-

Ik heb 5 schadevrije jaren

+ € 10,-

Ik heb minder dan 5 schadevrije jaren

+ € 25,-

Mail mijn offerte

Uw aanvraag ontvangt u per mail van ons

Deze aanbieding van AutoLeaseCenter Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door:

Keurmerk JustLease
Keurmerk Private Lease

Hulp?

Bel Bianca Molendijk
Tel: 053 – 20 30 150

MG ZS EV private lease

 • Standaard449
Looptijd & Kilometrage
 • 60 maanden+ € 0,-
 • 12.000 km+ € 0,-
Toon alle geselecteerde items
Prijzen zijn inclusief BTW en wegenbelasting
 • + € 449,-

Contact

Telefoonnummer:
053 – 20 30 150

WhatsApp:
06-19055620

E-mail:
privatelease@autoleasecenter.nl

AutoLeaseCenter
Moutlaan 35
7523 MC Enschede

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van lease nieuws
en de laatste acties

reCAPTCHA is required.

1500

particulieren gingen u voor

Overzicht merken:
Alle automerken

Over ons:
Onze organisatie
Ons team