Tijdelijk maar € 1,- borg!

De nieuwe Ford C-Max is tot in de puntjes uitgewerkt. Aan ieder detail is gedacht. De strakke lijnen en de grille geven de C-Max een sportief uiterlijk en met de heldere koplampen met LED-dagrijverlichting heb je perfect zicht. De Ford C-Max is makkelijk wendbaar en geschikt voor zowel lange als korte ritten. De C-Max ziet er compact van buiten uit en is zeer ruim van binnen. De C-Max beschikt over meer dan genoeg ruimte voor uw passagiers. Rijdt u binnenkort de zon tegemoet in uw nieuwe C-Max? Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Ford C-Max private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel uw auto samen” te klikken. Selecteer uw voorwaarden en snel de weg op!

Leaseprijzen Ford C-Max private lease

U kunt nu Ford C-Max private lease tegen een vast bedrag per maand leasen! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Looptijd en kilometrage Ford C-Max

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Contract en auto-opties Ford C-Max lease 

U kunt diverse opties/accessoires en daarnaast dus ook extra contractopties toevoegen. U betaalt dus daarnaast alleen de brandstof extra. Verder zijn dus inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • Reparatie, onderhoud en bandenwissel bij slijtage;
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie;
  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk);
  • Pechhulp in binnen- en buitenland;
  • Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland;
  • Afschrijving en rente;
  • Btw;
  • Persoonlijk dashboard en App.

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina! Bezoek ook onze  Facebook pagina eens. 

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over privelease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Stel je auto samen

Specificaties

Kleur Divers
Carrosserie Hatchback
Aantal deuren 5 deurs
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 125 pk
Gewicht 1291 kg
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model