Tijdelijk maar € 1,- borg!

De Fiat 500C Spiaggina ’58 is een limited edition van Fiat. In 1958 werd de Spiaggina voor het eerst geïntroduceerd en voor de verjaardag van de Fiat 500 is die opnieuw geïntroduceerd in een nieuw jasje. Omdat de Fiat Spiaggina in 1958 op de markt kwam, worden er ook 1958 exemplaren gemaakt. Dit betekent dat als u een Spiaggina bezit, je 1 van de 1958 bent! Een echte unieke auto! Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Fiat 500C Spiaggina private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel uw auto samen” te klikken. Selecteer uw voorwaarden en snel de weg op!

Leaseprijzen Fiat 500 Spiaggina private lease

U kunt nu Fiat 500 Spiaggina private lease tegen een vast bedrag per maand leasen! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Looptijd en kilometrage Fiat 500 Spiaggina leasen

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Contract en auto-opties Fiat 500C Spiaggina private lease

U kunt diverse opties/accessoires en daarnaast dus ook extra contractopties toevoegen. U betaalt dus daarnaast alleen de brandstof extra. Verder zijn dus inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • Reparatie, onderhoud en bandenwissel bij slijtage;
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie;
  • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk);
  • Pechhulp in binnen- en buitenland;
  • Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland;
  • Afschrijving en rente;
  • Btw;
  • Persoonlijk dashboard en App.

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina! Bezoek ook onze  Facebook pagina eens. 

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over privelease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Stel je auto samen

Specificaties

Kleur Azzurro Volare
Carrosserie -
Aantal deuren 2 deurs
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 875 cc
Vermogen 85 pk
Gewicht 945 kg
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model