BMW X1 

BMW X1 private lease overtuigt net als alle andere BMW X auto’s als een perfecte begeleider voor iedereen die dagelijks een nieuwe uitdaging zoekt. De X1 heeft krachtige lijnen en vormen met een flexibel interieur. Bent u al overtuigt? Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de BMW X1 voor private lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:

  • Gratis no-claim;
  • Gratis Schadeverzekering Inzittenden;
  • Gratis Verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen BMW X1 private lease

U kunt nu BMW X1 voor private lease tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrages en looptijd 

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties 

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog andere privelease aanbiedingen bekijken van BMW kijkt u dan hier! Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Stel je auto samen

Specificaties

Aantal deuren 5 deurs
Transmissie Automaat en handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1499 cc
Vermogen 140 pk
Gewicht 1395 kg
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model