Hoe werkt het?

Private lease – Hoe het werkt – uitgelegd in 9 stappen

Onze klanten beoordelen ons met een:

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,2/10

Een auto leasen via AutoLeaseCenter. Hoe werkt het?

1 KIES EEN GESCHIKTE AUTO UIT HET UITGEBREIDE AANBOD

Op onze site PriveLeaseCenter bieden wij een uitgebreid private lease assortiment aan van verschillende merken en modellen. Hierbij maken wij gebruik van centrale inkoop door onze leasepartners waardoor de private lease aanbiedingen zeer concurrerend zijn. U kiest eenvoudig een auto uit het uitgebreide assortiment en u kunt hierbij zoeken op onder andere merk, soort brandstof, aantal deuren en soort transmissie.

2 STEL DE AUTO EN HET GEWENSTE LEASECONTRACT SAMEN

Nadat u de keuze voor de gewenste auto heeft gemaakt kunt u via de button “Stel je auto samen” de auto verder samenstellen en ook de gewenste contractcondities voor uw private lease auto bepalen. Omdat wij met verschillende leasemaatschappijen samenwerken kunnen de contractcondities per private lease aanbieding afwijken. Wij leggen bij elke aanbieding duidelijk uit welke contractcondities van toepassing zijn. Tevens ziet u overzichtelijk de opbouw van het private leasetarief bij het samenstellen van de auto en het selecteren van de gewenste contractcondities. Dit maakt een auto leasen via AutoLeaseCenter heel eenvoudig en overzichtelijk.

3 OFFERTE AANVRAGEN / BESTELLING PLAATSEN

Zodra u de auto naar wens heeft samengesteld en de contractcondities heeft geselecteerd kunt u eenvoudig een offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen. Hiervoor moet u uw persoonlijke gegevens invullen op onze website in het aanvraagformulier. Vervolgens kunt u kiezen voor offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

4 E-MAIL MET OFFERTE/ OVERZICHT BESTELLING

Nadat u op offerte ontvangen/ bestelling plaatsen heeft gedrukt wordt er een e-mail naar u verzonden. Vraagt u een offerte aan, dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin de samenvatting van de private lease-aanbieding en onderin deze mail vind u de button “Auto bestellen”. Op werkdagen ontvangt u vervolgens van één van onze private lease-adviseurs de uitgewerkte offerte van de betreffende leasemaatschappij. Tevens informeren wij u in deze mail over de vervolgstappen als u gebruik wilt maken van de private lease aanbieding. Kiest u meteen voor bestellen dan gaan wij de bestelling meteen voor u verwerken bij de juiste leasemaatschappij en wordt het acceptatietraject opgestart. Uiteraard informeren wij u per mail hoe de vervolgstappen bij bestelling eruit zien. Hoe dit verder verloopt leggen wij bij punt 6 en 7 verder uit.

5 AANVRAAG DOORNEMEN

Wij vinden het prettig om het Private lease voorstel telefonisch met u te bespreken. Maar omdat wij zeer veel aanvragen ontvangen en uiteraard niet weten op welk tijdstip wij u het beste kunnen bereiken benaderen wij u per e-mail. In deze mail informeren wij naar de status van de aanvraag. Wilt u graag telefonisch contact? Dan kunt u dit kenbaar maken door een reply op deze mail. Mocht u de auto willen bestellen, dan kunt u dit doen door op de bestelbutton te drukken of een reply te sturen op de mail. Heeft u geen belangstelling meer in de aanbieding, dan stellen wij het ook op prijs dat u ons hier over informeert. Dan kunnen wij de aanvraag namelijk uit ons systeem halen en zullen wij u verder ook niet meer telefonisch en/of per mail benaderen.

6 BESTELLING VAN UW PRIVATE LEASE AUTO

Als u akkoord geeft op het private leasevoorstel dan gaan wij de aanvraag voor u verwerken bij de juiste leasemaatschappij. U ontvangt dan een mail van de leasemaatschappij met de vervolgstappen en u wordt gevraagd om diverse informatie en documenten aan te leveren voor de financiële acceptatieprocedure. Het is uiteraard van belang om te beoordelen of u de maandelijkse lasten van de private lease auto kunt betalen middels de draagkrachtnorm. Vanaf dit moment gaat de communicatie en verdere afhandeling ook over naar de leasemaatschappij. Uiteraard zijn wij wel bereikbaar voor eventuele vragen over het vervolgproces.

7 BEOORDELING VAN DE AANVRAAG

Om de bestelling van de aanvraag af te ronden wordt u gevraagd om diverse documenten aan te leveren en vragen te beantwoorden over uw inkomenssituatie en woonlasten. Zodra u alle gevraagde informatie en documenten heeft aangeleverd, wordt de financiële acceptatieprocedure gestart. Deze procedure kan enkele dagen in beslag nemen. Na een positieve afronding ontvangt u van de leasemaatschappij het leasecontract en de bijbehorende mantelovereenkomst.

8 ONDERTEKENEN VAN HET CONTRACT

U heeft van de leasemaatschappij het leasecontract ontvangen voor uw private lease auto. Het is uiteraard belangrijk dat u het contract goed controleren op juiste samenstelling van de auto en contractvoorwaarden. Als alles juist is en u de auto definitief wilt bevestigen, moet u de documenten ondertekenen en retourneren. Na ontvangst van de getekende documenten wordt uw bestelling verder verwerkt en de auto bevestigd aan de leverancier. Uiteraard heeft u vervolgens nog recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

9 LEVERING VAN DE AUTO EN ONBEZORGD RIJDEN

U ontvangt na bestelling informatie vanuit de leasemaatschappij over de verwachte levertijd. Zodra de afleverdatum bekend is, zult u hier uiteraard over geïnformeerd worden. Na aflevering van de leverancier kunt u onbezorgd rijden in uw nieuwe auto. Tijdens de leaseperiode is de leasemaatschappij uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en schade. U kunt altijd in uw eigen regio terecht voor service, onderhoud en eventueel schadeherstel en de leasemaatschappij informeert u over de servicepunten waar u terecht kunt. Aan het einde van de leaseperiode zullen wij vervolgens weer contact met u opnemen om uw toekomstige wensen te bespreken.

AutoLeaseCenter – Private lease Servicedesk

Wij willen u volledig ontzorgen in het proces van oriëntatie tot aan uiteindelijke levering van de auto. Heeft u vragen over private lease of wilt u hulp bij de juiste keuze van de auto? Neemt u dan tijden werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 08:30 en 17:00 uur contact op met één van onze private lease-adviseurs op: 053-2030150.

Your drive is our passion.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.