Waarom leasen goed is voor het milieu. Ook als u NIET voor elektrisch kiest

Bijgewerkt op: 25 mei 2022

‘Het klimaatakkoord is heel dichtbij’. Een uitspraak van Ed Nijpels, voorzitter van het Klimaatberaad. Een van de maatregelen uit het klimaatakkoord heeft natuurlijk alles te maken met mobiliteit. De hoeveelheid CO2 die Nederlanders met z’n allen uitstoten moet drastisch naar beneden. Hierbij denkt iedereen direct aan het subsidiëren van elektrische auto’s. Maar massaal elektrisch rijden is niet per se dé oplossing voor het verlagen van de hoeveelheid CO2 die wordt uitgestoten. In dit blogartikel vertellen we je alles over waarom leasen goed Allenamento Forza Nel Bodybuilding Sviluppa La Massa? are wwe wrestlers on steteroids reddit rest pause training for rapid muscle growth | bach performance is voor het milieu.

waarom leasen goed is voor het milieu

Waarom leasen goed is voor het milieu

Als het gaat om milieuvriendelijk leasen, denkt men al gauw aan het leasen van een elektrische- of hybride auto. Maar dit is niet per se noodzakelijk. Milieuvriendelijk leasen is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Mensen worden steeds bewuster van hun gedrag. Maar waarom is het niet per definitie noodzakelijk om een elektrische auto te leasen en is een ander model, rijdend op fossiele brandstoffen, ook al een enorme verbetering? Waarom leasen goed is voor het milieu?

Een auto leasen?

Veel mensen die kiezen voor het leasen van een nieuwe auto, reden voorheen in een aanzienlijk oudere auto. Dit kan variëren van een 5 tot misschien wel 15 jaar of oudere auto! Ondanks dat beide auto’s op benzine of diesel rijden, zit er toch veel verschil in de gebruikte technologieën. Automerken hebben de laatste jaren enorm geïnvesteerd in het milieubewuster maken van hun auto’s. Daardoor stoten de moderne auto’s al stukken minder CO2 uit dan auto’s van tien jaar of ouder. En als iedereen in zo’n moderne auto gaat rijden… Dan zal de CO2 uitstoot in Nederland aanzienlijk verlagen.

Voordeel duurzaam leasen

Duurzaam leasen heeft natuurlijk voordelen. Elektrische, hybride en moderne auto’s hebben minder nadelige effecten op het milieu. Elektrische en hybride auto’s natuurlijk aanzienlijk minder ten opzichte van de moderne auto’s die rijden op fossiele brandstoffen. Kies je voor elektrisch rijden? Dan profiteer je van nog een ander voordeel. Een elektrische motor is namelijk veel stiller dan de traditionele motor. Hierdoor rij je veel comfortabeler op de weg en kun je echt optimaal genieten van je rijplezier.

Vernieuwde technologieën

De ontwikkelingen op de automarkt zijn de laatste veertig jaar relatief stabiel gebleven. Auto’s zijn steeds veiliger, zuiniger en intelligenter geworden, maar het basisprincipe is hetzelfde gebleven. De snelwegen van vroeger zijn er nog, de auto heeft nog steeds een stuur, motor, versnellingsbak en spiegels. Met de komst van nieuwe motoren is de CO2 uitstoot van deze motoren al aanzienlijk verlaagd.

Een auto leasen?

Ben je bewust van het milieu maar vind je elektrisch rijden nog een stap te ver? Bijvoorbeeld omdat je niet in het bezit bent van laadpalen of omdat je het toch nog wat te duur vind? Dan is het kiezen voor een lease auto dus ook een enorme stap de goede richting op. Benieuwd welke auto bij jou past? Wij hebben mobiliteitsexperts voor jou beschikbaar die alles weten van private lease. Maar ook op het gebied van zakelijke lease hebben wij diverse mobiliteitsexperts in dienst. Voor onafhankelijk en vrijblijvend advies kun je contact opnemen via de telefoon of per e-mail.

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.