Tijd voor een nieuwe auto? Hoe gaat u uw auto financieren?

Bijgewerkt op: 25 mei 2022

Bent u toe aan een nieuwe auto? Dan komt u terecht in een wereldje vol diverse automerken, specificaties en motorinhouden. Wanneer u dan eindelijk voor een specifiek merk en model hebt gekozen, moet u nog bedenken hoe u de auto wilt financieren. Daarbij hebt u de keuze uit diverse opties. Zo kunt u ervoor kiezen om uw spaargeld aan te breken en hier een nieuwe auto voor te kopen. Ook kunt u kiezen voor het leasen van een auto. Indien u ZZP’er bent of ondernemer, hebt u de mogelijkheid tussen zakelijk en private lease. Voor particulieren geldt enkel de optie private lease. Wanneer u nog niet zo bekend bent met het leasen van een auto en dit nog onbekend gebied is, kan de optie voor het leasen van een auto al snel veel stress veroorzaken. De stress maakt het allemaal niet makkelijker. In dit artikel geven wij u inzicht in de verschillende opties.

Uw spaargeld investeren in een nieuwe auto

Wanneer u al langer het idee hebt om een nieuwe auto aan te schaffen en hier al een tijdje voor aan het sparen bent, is het een logische keuze om uw spaarrekening hiervoor te gebruiken. Ook kan het zijn dat u liever kiest voor uw spaargeld omdat u niet op de hoogte bent van de mogelijkheden binnen autolease. De aanschaf van een auto is een flinke hap van uw spaargeld, maar dan is de auto wel helemaal van u. U hoeft zich op dat moment geen zorgen te maken over maandelijkse afbetalingen of andere zaken.

Wanneer u een auto gaat kopen van uw spaargeld is het aan te raden om altijd een buffer op uw rekening te bewaren. De aankoop van de auto neemt namelijk een grote som geld van uw spaarrekening in beslag. Maar het is altijd verstandig om rekening te houden met onverwachte uitgaven. Wanneer u al uw spaargeld gebruikt voor de auto, kunt u onvoorziene reparaties of onderhoud aan uw auto, huis of andere zaken niet langer betalen.

Direct een auto leasen

Een persoonlijke lening

Niet iedereen heeft evenveel spaargeld op de spaarrekening staan. Daardoor kiezen sommige mensen ervoor om uit te wijken naar een persoonlijke lening. Deze is online af te sluiten, maar zeker ook offline. Met een persoonlijke lening hebt u altijd inzicht op de einddatum. Zo weet u precies wanneer u de lening hebt afgelost. Daarnaast weet u vooraf precies wat de kosten van uw auto zullen zijn. Daardoor kunt u gemakkelijk dit exacte bedrag lenen voor uw nieuwe auto. De persoonlijke lening lost u maandelijks af met een vast bedrag en een vast rentetarief.

Wanneer u kiest voor het afsluiten van een persoonlijke lening, dient u goed na te denken over de levensduur van de betreffende auto. Een auto heeft namelijk een beperkte economische levensduur en het is dus verstandig om uw lening hierop af te stemmen. Gemiddeld doet een particulier vijf tot zes jaar met een auto. Dat betekent dat het verstandig is om een looptijd van 60 of zelfs 72 maanden te kiezen. Zo voorkomt u direct een restschuld op het moment dat de auto (financieel) is afgeschreven.

Private lease bij AutoLeaseCenter

Wilt u uw spaargeld niet besteden aan het kopen van een nieuwe auto en ziet u een persoonlijke lening niet zitten? Dan kunt u ook kiezen voor private lease. Deze vorm van autolease is speciaal voor particulieren. U weet precies hoeveel u per maand kwijt bent aan uw auto. Daarnaast rijdt u altijd in een nieuwe auto. In het maandbedrag zijn de kosten voor verzekering en wegenbelasting mee berekend. Enkel de brandstofkosten zult u nog extra moeten betalen.

Wist u dat u vooraf tot in detail kunt berekenen wat uw maandelijkse kosten zullen zijn voor een bepaald merk of model? Door te berekenen hoeveel kilometers u per jaar zult gaan rijden, kan de leasemaatschappij of lease intermediair al een goede indicatie geven van uw maandelijkse kosten. Voor iedere kilometer die u boven uw bundel gaat rijden, dient u een meerprijs te betalen. Daarom is het aan te raden hier The Old School 70’S Bodybuilding Routine – Bold And Determined cutting cycle composition  7 post-workout meals to boost muscle growth vooraf goed over na te denken.

AutoLeaseCenter biedt ook private lease aan. Door via ons een auto te leasen als particulier geniet u van vele voordelen. Door onze samenwerkingen met diverse grotere leasemaatschappijen kunnen wij diverse modellen met extra korting aanbieden. Of u krijgt gratis extra opties of toevoegingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘schadeverzekering inzittenden’ et cetera. Wilt u meer informatie over private lease via AutoLeaseCenter? Of wilt u ons aanbod bekijken? Ga dan naar onze speciale website voor private lease.

Direct een auto leasen

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.