Private lease benzine of diesel

Bijgewerkt op: 25 mei 2022

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe leaseauto voor private Eating Plants And Pumping Iron: 3 Tips For Bodybuilding On A Vegan Diet fit body signature 100% whey protein for muscle growth & recovery lease dan is vaak één van de vragen, kies ik voor private lease benzine of diesel? In de private lease markt is het aanbod van benzine- en elektrische auto’s groter dan het aanbod van diesels. Dit is ook niet geheel onlogisch, want het gemiddelde kilometrage bij private lease ligt op ongeveer 15.000 kilometer per jaar. De laatste jaren is het omslagpunt voor benzine of diesel al opgelopen tot ruim 40.000 kilometer per jaar. Wij leggen graag nog even uit waar je naast het omslagpunt verder nog rekening mee moet houden bij de keuze in brandstofsoort. Want naast benzine en diesel hebben we tegenwoordig ook nog elektrische aandrijving. We kunnen dus drie verschillende soorten naast elkaar zetten bij private lease met ieder de eigen voor- en nadelen.

Voordelen benzine auto bij private lease

– Uitgebreid aanbod van auto’s;
– Zowel in handgeschakeld als automaat;
– Diverse motoriseringen verkrijgbaar;
– Door steeds zuiniger motoren lager brandstofverbruik.

Voordelen diesel bij private lease

– Diesels zijn zuiniger dan benzine auto’s;
– Lager brandstofverbruik.

Voordelen elektrisch bij private lease

– Altijd automaat;
– Voordelig in gebruik;
– Elektrisch rijden is milieuvriendelijk;
– Subsidie van € 4.000 (bij nieuw) en € 2.000 (bij gebruikt).

Uiteraard speelt naast de afweging van voordelen de leaseprijs een grote rol bij de keuze voor private lease benzine of diesel. Door de hoger private leaseprijs van diesels weegt in veel gevallen het lagere brandstofverbruik en prijs niet op tegen de lagere leaseprijs van een gelijkwaardige benzine auto. Pas bij een kilometrage van 40.000 kilometer per jaar wordt het interessant om voor een diesel te kiezen. Voor elektrisch rijden ligt het heel anders. Hier is het omslagpunt een minder belangrijke factor en gaat het ook om rijbeleving en lagere miliieubelasting. Tevens wordt elektrisch rijden voor particulieren door de overheid gesubsidieerd door een aanschafsubsidie. Deze subsidie geldt ook bij private lease. Meer informatie over deze subsidie is te vinden op de site van het RVO.

Op onze site priveleasecenter vindt u ons actieaanbod en hierin treft u ons actuele aanbod aan van diverse private lease auto’s.

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.