Keurmerk Private Lease

Bijgewerkt op: 3 juli 2020

Als je een auto least wil je zeker weten dat er geen addertjes onder het gras zitten. Een eerlijk en overzichtelijk leasecontract zorgt voor een gerust hart. Daar bestaat sinds 2016 een keurmerk voor! Het Keurmerk Private Lease wordt na een jaarlijkse zorgvuldige controle uitgereikt aan de private lease aanbieders die een aantal zekerheden bieden. De leasemaatschappij mag dit keurmerk voeren omdat ze voldoen aan de volgende vijf voorwaarden (maar eigenlijk nog veel meer):

Het Keurmerk Private Lease

Eerlijke voorwaarden

De algemene voorwaarden voor private leasen hebben we samengesteld in samenwerking met de Consumentenbond. De voorwaarden zijn eerlijk en geven zekerheid aan ons en aan jou als klant.

Compleet product

We bieden een eenvoudig totaalplaatje. Je leasecontract omvat alles: onderhoud, reparaties, verzekering, pechhulp, wegenbelasting en vervangend vervoer. Alles zwart op wit, geen verborgen kosten.

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Het is niet alleen belangrijk om de kosten voor private lease te weten. We moeten ook samen afstemmen hoeveel je wil betalen en, misschien nog wel van groter belang, hoeveel je kúnt betalen. Daarom zoeken we samen uit wat voor jou het beste werkt, zodat je zeker weet dat een privé leasecontract financieel haalbaar is.

14 dagen bedenktijd

Wil je toch afzien van je private lease contract? Dan kan je er nog een paar nachtjes over slapen, want we hanteren 14 dagen bedenktijd. Je auto wordt officieel pas na deze 14 dagen besteld. Weet je het juist zeker en wil je de auto zo snel mogelijk hebben? Dan kan je een afstandsverklaring tekenen en bestellen we de auto direct na het tekenen van je contract.

Zekerheid bij klachten

Als er sprake is van een klacht of geschil dan wordt dat eenvoudig en snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Waarom een lease keurmerk?

In de afgelopen jaren gingen steeds meer organisaties privé leasecontracten aanbieden. Nu kiezen steeds meer mensen voor private lease. Het biedt de garantie van een nieuwe auto zonder de risico’s van volledig eigenaarschap.

Maar de goede leasemaatschappij kiezen kan uitdagend zijn. Als je het private lease keurmerk ziet, dan weet je in elk geval dat je goed zit. De stichting achter het Keurmerk Private Lease is onafhankelijk. Ze zijn dus niet gebonden aan een lease organisatie of een consumentenorganisatie. Ze beschermen de belangen van de consument in goed overleg met de leasemaatschappij. Het keurmerk helpt je als consument om een heldere keuze te maken voor een leasecontract.

Verdere informatie treft u aan via de website van het Keurmerk zelf. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in ons totale aanbod private lease, ga hiervoor naar aanbod private lease. Bent u ZZP’er of ondernemer en wilt u meer weten over de mogelijkheid voor zakelijk leasen, kijk dan op www.autoleasecenter.nl

Kijkt u vooral deze informatieve film over de werking van het Keurmerk nog ter afsluiting.

Bekijk ons aanbod

Stel eenvoudig online uw private lease auto samen.

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.