Volvo private lease

Waarom een Volvo private lease?

Bij het merk Volvo denken we direct aan veiligheid. Bij Volvo staat veiligheid namelijk voorop. Naast dit speerpunt weet Volvo zeer degelijke familiewagens te ontwikkelen met een vleugje Zweeds design. Comfortabel, stoer en vooral veilig: zo kunnen we Volvo perfect in 3 woorden samenvatten.  

Veiligheid voorop

Net als in het Zweedse leven staat bij Volvo mensen vanaf het begin al voorop. Om dit belang nog meer daadkracht en draagvlak te geven hebben ze de Volvo Vision 2020 gelanceerd. Dit is een doelstelling dat vanaf 2020 niemand meer overlijdt of ernstig gewond raakt in een nieuwe Volvo. De nieuwe Volvo modellen worden overspoeld met innovaties op het gebied van veiligheid.  

Adaptive Cruise control
Een nieuwe techniek van cruise control die automatisch afstand bewaard tussen u en uw voorganger.  

Pilot Assist
Pilot Assist zorgt er bij lage snelheden voor dat u in de juiste baan blijft rijden.  

City Safety-technology
Dit systeem is in staat om voetgangers te signaleren. Bij een mogelijke aanrijding tussen de Volvo en een voetganger wordt een waarschuwingssignaal afgegeven. Als hier door de bestuurder niet op wordt gereageerd, dan wordt er door de Volvo vanzelf geremd om een mogelijke aanrijding te voorkomen.  

Naast de bovengenoemde veiligheidssystemen zijn de alle nieuwe Volvo-modellen uitgerust met een 360-gradencamera, blind spot information system, active high beam en een park assist pilot. Naast veiligheid zet Volvo ook sterk in op duurzaamheid. 

Al meer dan 225 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.


Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!