Kia private lease

Onze klanten beoordelen ons met een:

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,2/10

Zorgeloos in een nieuwe Kia rijden? Geen verrassingen, een vast laag maandbedrag en alleen nog maar moeten tanken? Dat kan! PriveLeaseCenter heeft de beste Kia private lease deals voor u klaar staan.

Voordelen Kia private lease

Met private lease kan iedereen de nieuwste modellen van Kia rijden. U betaalt een vast bedrag per maand en daarbij is het volgende inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • All riskverzekering (WA en Casco);
  • Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen;
  • Verhaalbijstand en pechhulp door heel Nederland;
  • Vervangend vervoer mogelijk bij pech.

Het enige wat u zelf dient te betalen is de brandstof die u verbruikt.

Kia private lease

Historie

Kia is begonnen met het produceren van fietsen en motorfietsen. Dit was in 1944. Pas in de jaren zeventig is het merk gestart met het produceren van auto’s. Kia is dus een vrij jong automerk. Ondanks zijn jonge leeftijd doet Kia het goed. Ook in Nederland. In 2005 bereikte het merk de tiende plaats in de Nederlandse autoverkopen. De Kia Picanto is het best verkochte model in Nederland, met maar liefst 8.000 stuks in 2011.

De naam ‘Kia’ komt uit het Koreaans. Het karakter ‘ki’ staat voor het opkomen van de nieuwe zon of een spirituele hergeboorte. De ‘a’ staat voor Azië, het continent waar Kia vandaan komt. Gezamenlijk betekent dit ‘Opkomende zon uit Azië.’

Al meer dan 215 klanten beoordelen ons met een 9,2

Inmiddels hebben wij al een groot aantal particulieren geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte prive leaseauto. Hierdoor hebben wij een aantal reviews kunnen verzamelen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk onze reviews via KlantenVertellen voor PriveLeaseCenter en lees hoe klanten ons ervaren. Your drive is our passion.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Service bij PriveLeaseCenter

PriveLeaseCenter is een dienstverlenende organisatie die functioneert als intermediair tussen leasemaatschappijen en u als particulier. Door onze kennis van de markt weten wij altijd de beste privelease oplossing te vinden. Door onze kennis, persoonlijkheid, enthousiasme en onze drive helpen wij onze klanten om de optimale mobiliteitskeuze te maken. Wilt u meer informatie over privelease of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 053 – 20 30 150.

Voordelige private lease? PriveLeaseCenter, uw persoonlijke private leasevergelijker.

Helder en transparant

PriveLeaseCenter heeft voor u de meest scherpe actieaanbiedingen en daarmee profiteert u van extra korting op onze reeds zeer scherpe private lease tarieven. Staat uw auto niet tussen de actie auto’s, dan kijkt u gewoon in ons totale aanbod. Tevens breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Op zoek naar een bepaald model? Houd dan onze website regelmatig in de gaten!

Private lease aanbod van merken

Het lease aanbod van merken en modellen voor privelease wordt steeds verder uitgebreid en een groot aantal van onze private lease modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages en kunt u op onze website ook meteen het leasetarief zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de offerte in uw mail aanvragen of meteen vrijblijvend de bestelling plaatsen.

Private lease via ons

Via onze site kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod van private lease, de auto samenstellen en vervolgens van uw favoriete auto een private lease offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze private lease aanbiedingen? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. De mobiliteitsadviseurs van PriveLeaseCenter staan u graag te woord en kunnen u adviseren over de verschillende private lease mogelijkheden.