1 Kies een geschikte auto uit het uitgebreide aanbod

Het is heel eenvoudig om de private lease auto uit te zoeken welke bij u past. Op onze private lease site treft u een ruim assortiment aan van beschikbare merken en modellen. U kunt via de zoekmodule uw gewenste private lease auto zoeken. Tevens kunt u zoeken in ons actieaanbod met extra scherp geprijsde private lease auto’s. Als u de juiste auto gevonden heeft, kunt u vervolgens de offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

2 Direct een vrijblijvende offerte in je inbox

Op de autodetailpagina staan de specificaties van de private lease auto. Hier hebben wij ook de private lease tarieven vermeld bij de verschillende looptijden van de lease auto’s en de verschillende optiepakketten. U kunt nu eenvoudig vrijblijvend een private lease offerte samenstellen en aanvragen of meteen de bestelling plaatsen. Als u op de button bestellen plaatsen drukt, dan nemen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om de aanvraag met u door te nemen en vrijblijvend te verwerken. Vervolgens kunt u dan de aanvraag compleet maken door het leasecontract te ondertekenen en uploaden samen met de overige gegevens welke gevraagd worden.

3 Contact om offerte te overleggen

Wij vinden het prettig om de private lease aanbieding telefonisch met u te bespreken. Als u interesse heeft, dan kunt u de offerte parkeren. Een geparkeerde private lease offerte volgen wij binnen enkele dagen telefonisch op. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen. Vervolgens kunnen wij dan de private lease aanbieding met u doornemen en eventuele vragen beantwoorden. Heeft u interesse en wilt u gebruik maken van het aanbod, dan kunt u op de button bestellen drukken en nemen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op.

4

Als u tevreden bent over ons private lease aanbod, dan wordt gevraagd om de gegevens bij mijn gegevens in te vullen en vervolgens kunt u het private lease voorstel in de mail ontvangen of meteen kiezen voor het bestellen van de auto. Als u kiest voor bestellen  wordt u gevraagd om aanvullende informatie (kopie loonstrook e.d.) aan te leveren om het acceptatietraject op te starten.  Binnen 1 tot enkele dagen is deze procedure afgerond en wordt ook de hoogte van de borg vermeld (indien van toepassing). Na ontvangst van de getekende private lease overeenkomst en het ontvangen van de eventuele borg wordt de auto besteld. Voorraadlease auto’s worden vervolgens snel uit voorraad geleverd. Nieuw te bestellen auto’s worden bij de dealer besteld. Tot het moment van aflevering van uw private lease auto kunt u tegen betaling gebruik maken van een voorloopauto als u dat wenst. Dan bent u na ondertekening van de private lease overeenkomst al meteen mobiel.

Maak direct een keuze uit het actuele aanbod: