Toyota Yaris leasen

Toyota Yaris leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg! Toyota Yaris leasen en geheel ontzorgd rijden? Het kan op dit moment zeer voordelig met de Toyota Yaris actie van AutoLeaseCenter! Met ons uitgebreide aanbod van merken en modellen kunt u ongetwijfeld een auto vinden die bij u past. Bij ons kunt u de Toyota Yaris leasen in een standaard, comfort en luxe uitvoering. Met private lease wordt u geheel ontzorgd! De Toyota Yaris leasen geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen en de Toyota Yaris leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN

Korte looptijd vanaf 36 maanden;
Leasen vanaf 500 kilometer per maand.

Leaseprijzen Toyota Yaris:

U kunt de Toyota Yaris rijden tegen een vast bedrag per maand! Tijdelijk maar € 1,- borg! U rijdt de Toyota Yaris inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrage en looptijden Toyota Yaris:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meer kilometers buiten de bundel:  € 0,08 per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Toyota Yaris:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer prive lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€234,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud999 cc
  • Vermogen69 pk
  • Gewicht955 kg
  • CarrosserieHatchback