Toyota C-HR privatelease

Toyota C-HR privatelease

Benzine

5

Bijtelling:

Toyota C-HR privatelease

Toyota komt nu met deze super sportieve en gespierde SUV met een prachtige uitstraling. Hybride, de nieuwe manier van rijden. U bespaart benzine en vermindert de CO2! Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor Toyota C-HR privatelease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen Toyota C-HR privatelease

U kunt nu de Toyota C-HR privatelease rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Toyota C-HR privatelease inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrage en looptijd Toyota C-HR privatelease

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen Toyota C-HR privatelease

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties Toyota C-HR privatelease

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€423,00
€ 409,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieAutomaat
  • BrandstofBenzine hybride
  • Vermogen72/98 kW/pk
  • Gewicht1395 kg
  • CarrosserieHatchback/SUV