Toyota C-HR leasen

Toyota C-HR leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Toyota C-HR leasen kan nu ook bij AutoLeaseCenter, uw lease intermediair! Toyota komt nu met deze super sportieve en gespierde SUV met een prachtige uitstraling. U kunt de Toyota C-HR leasen in de benzine en hybride uitvoering. Hybride wordt ook wel de nieuwe manier van rijden genoemd. U bespaart benzine en vermindert de CO2! Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor Toyota C-HR privatelease en profiteren van maar € 1,- euro borg. Stel de auto dan eenvoudig samen op onze website!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen en de Toyota C-HR leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button “stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen Toyota C-HR:

Tijdelijk maar € 1,- borg! U Kunt nu de Toyota C-HR leasen tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Toyota C-HR inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden Toyota C-HR:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meer kilometers buiten de bundel:  € 0,11  per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Toyota C-HR:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen, Pechhulp in alle landen op de groene kaart, Vervangend vervoer (na 24 uur), Een volle tank brandstof of accu bij aflevering, Wegenbelasting (geïncasseerd door de Belastingdienst) Verhaalsbijstand, Afschrijving en rente, All Risk verzekering, WA en Casco) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Let op, tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer prive lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op! Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 394,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieAutomaat Handgeschakeld
  • BrandstofBenzine hybride
  • Motorinhoud1.799 cc
  • Vermogen122 pk
  • CarrosserieSUV