Toyota Auris

Toyota Auris leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg! Het design van de nieuwe Toyota Auris kenmerkt zich door de speciale vorm van de LED koplampen en de gestroomlijnde zijkant. De achterkant is fraai vormgegeven door middel van hoge lampen en een brede bumper. Het interieur van de Auris is pure eenvoud in combinatie met moderne functionaliteiten. Van een start/stop-systeem tot stuurwielbediening tot een touchscreen voor uw navigatie. Alles kan op de Toyota Auris.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor prive lease Toyota Auris? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button “stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen Toyota Auris:

U kunt nu de Toyota Auris rijden tegen een vast bedrag per maand! Tijdelijk maar € 1,- borg! U rijdt de Toyota Auris inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrage en looptijd:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel: €0,08 per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven. De comfort hybride uitvoering is ook in de standaard hybride uitvoering beschikbaar.

Contract en opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen, Pechhulp in alle landen op de groene kaart, Vervangend vervoer (na 24 uur), Een volle tank brandstof of accu bij aflevering, Wegenbelasting (geïncasseerd door de Belastingdienst) Verhaalsbijstand, Afschrijving en rente, All Risk verzekering, WA en Casco) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina! Bezoek ook onze Facebookpagina eens. Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over privelease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 289,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.3
  • Vermogen99 pk