Smart forfour leasen

Smart Forfour leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Smart Forfour leasen bij PriveleaseCenter! Wie heeft gezegd dat een auto groot moet zijn om veel plek aan te bieden? De Smart Forfour beschikt niet alleen over de typische Smart eigenschappen, als geringe afmetingen en een kleine draaicirkel, maar biedt ook een laadvolume van 975 liter en plaats voor vier personen. En met privelease van AutoLeaseCenter nu te verkrijgen. Behoorlijk revolutionair, nietwaar? Met prive lease heeft u het voordeel dat u niet meer hoeft te investeren in een auto. U betaalt maandelijks gewoon een vast bedrag en na afloop van het contract bestelt u gewoon weer een nieuwe.

Smart Forfour leasen bij PriveleaseCenter en profiteer van onze voordelige tarieven. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor Smart Forfour? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;
Gratis Verlagen Eigen Bijdrage.

Leaseprijzen privelease Smart Forfour

U kunt nu de Smart Forfour leasen tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Smart Forfour inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Privelease Smart Forfour

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen privelease Smart Forfour

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties Privelease Smart Forfour

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Als u nog meer aanbiedingen wilt bekijken, ga dan naar de overzichtspagina. Vergeet ons niet te volgen op Facebook!

Privelease is een zeer aantrekkelijke vorm van leasen voor particulieren. U rijdt altijd een nieuwe auto en dit tegen een vast bedrag per maand. U hoeft dus niet te investeren in een nieuwe auto en elke twee tot drie jaar kunt u een andere auto uitzoeken. Met privelease weet u precies wat de auto u maandelijks kost, zonder vervelende verrassingen van onverwachte onderhoudskosten.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 259,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieAutomaat Handgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Vermogen71
  • Gewicht875
  • CarrosserieHatchback