Seat Ateca leasen

Seat Ateca leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Seat Ateca leasen tegen een vast bedrag per maand? Het kan nu voordelig & flexibel met de Seat aanbieding van AutoLeaseCenter! Een krachtige terreinwagen in een nieuw jasje gestoken! De Seat Ateca beschikt over een hogere instap hetgeen de auto onder de aandacht brengt bij een breed publiek. Geniet nu van het betrouwbare rijcomfort en de verrassende ruimte van de Seat Ateca. Met private lease wordt u dus geheel ontzorgd! De Seat Ateca leasen geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen en de Seat Ateca leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen Seat Ateca:

U kunt de Seat Ateca rijden tegen een vast bedrag per maand! Tijdelijk maar € 1,- borg! U rijdt de Seat Ateca inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden Seat Ateca:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel:  € 0,13 per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Seat Ateca:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen, Pechhulp in alle landen op de groene kaart, Vervangend vervoer (na 24 uur), Een volle tank brandstof of accu bij aflevering, Wegenbelasting (geïncasseerd door de Belastingdienst) Verhaalsbijstand, Afschrijving en rente, All Risk verzekering, WA en Casco) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer prive lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 439,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud999 cc
  • Vermogen116 pk
  • Gewicht1.180 kg
  • CarrosserieTerreinwagen