Seat Arona Style

Seat Arona Style leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Seat Arona private lease

Seat toonde in zomer 2017 de eerste beelden van de Seat Arona. Met dit model weet Seat precies wat ze doen. Aan de buitenkant is de auto herkenbaar als een echte Seat en van binnen doet hij niets minder. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Seat Arona leasen 1.0 TSI 70kW Style? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen Seat Arona 1.0 TSI 70kW Style

U kunt nu Seat Arona private lease rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrages en looptijd 

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties 

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op Afbeelding kan afwijken van model dat wij aanbieden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€344,00
€ 325,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.0
  • Vermogen95 pk
  • Gewicht1065 kg
  • CarrosserieHatchback