Renault Twingo leasen

Renault Twingo leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Renault Twingo leasen bij PriveleaseCenter! De Renault Twingo is een volledig nieuw model en is zowel van binnen als buiten een plaatje om te zien. En met privelease van AutoLeaseCenter nu te verkrijgen. De Renault Twingo wordt naar verwachting een van de bestsellers in het compacte segment. De afmetingen maken de auto een ideale stadsauto, maar ook op de snelweg kom je er goed mee uit de voeten. Met prive lease heeft u het voordeel dat u niet meer hoeft te investeren in een auto. U betaalt maandelijks gewoon een vast bedrag en na afloop van het contract bestelt u gewoon weer een nieuwe.

Renault Twingo leasen bij PriveleaseCenter en profiteer van onze voordelige tarieven. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor Renault Twingo? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;
Gratis Verlagen Eigen Bijdrage.

Leaseprijzen privelease Renault Twingo:

U kunt nu de Renault Twingo leasen tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Renault Twingo inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Privelease Renault Twingo:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen privelease Renault Twingo:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties Privelease Renault Twingo:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Als u nog meer aanbiedingen wilt bekijken, ga dan naar de overzichtspagina. Vergeet ons niet te volgen op Facebook!

Privelease is een zeer aantrekkelijke vorm van leasen voor particulieren. U rijdt altijd een nieuwe auto en dit tegen een vast bedrag per maand. U hoeft dus niet te investeren in een nieuwe auto en elke twee tot drie jaar kunt u een andere auto uitzoeken. Met privelease weet u precies wat de auto u maandelijks kost, zonder vervelende verrassingen van onverwachte onderhoudskosten.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 229,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.0
  • Vermogen70 PK
  • Gewicht840 KG
  • CarrosserieHatchback