Renault Megane Estate Private Lease

Renault Megane Estate Private Lease

Benzine

5

Bijtelling:

De Renault Mégane, waar comfort en sportiviteit elkaar ontmoeten! De Renault Mégane is een verleidelijke en sportieve auto. Haar sierlijke elegante design trekt de aandacht. Laat u verrassen door de stabiele wegligging en het ongekende rijgenot van deze stille auto door het 4Controlsysteem (vierwielsturing voor optimale stabiliteit).

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor prive lease Renault Megane Private Lease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;
Gratis Verlagen Eigen Bijdrage.

Leaseprijzen Renault Megane Estate Private Lease

U kunt nu de Renault Megane Private Lease rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Renault Megane Estate Private Lease inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Renault Megane Estate Private Lease:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen Renault Megane Estate Private Lease:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te weten Life, Zen en Bose te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties Renault Megane Estate Private Lease:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€389,00
€ 335,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Vermogen74/100 kW/pk
  • Gewicht1266 kg
  • CarrosserieEstate