Renault Clio Limited leasen

Renault Clio Limited leasen

Benzine

5

Bijtelling:

De Renault Clio Limited leasen bij AutoLeaseCenter betekent voordelig rijden met flexibele contractmogelijkheden. De Renault Clio Limited heeft een design waar u direct voor valt, dankzij zijn geavanceerde techniek en geweldige wegligging. De auto is standaard uitgerust met cruise control met snelheidsbegrenzer, Medianav multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen en Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave.  Private lease betekent zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand!

Dit betreft een voorraad-aanbieding (OP=OP)!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Renault Clio Limited leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Uw voordelen

Gratis No-Claim;
Gratis verlagen eigen bijdrage;
Gratis schadeverzekering inzittenden.

Leaseprijzen Renault Clio Limited

U kunt nu de nieuwe Renault Clio Limited leasen tegen een vast bedrag per maand. U rijdt de Renault Clio Limited inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden Renault Clio Limited

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 299,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurZwart
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud898 cc
  • Vermogen90 pk
  • Gewicht1057 kg
  • CarrosserieHatchback