Renault Captur leasen

Renault Captur leasen

Benzine

5

Bijtelling:

De Renault Captur leasen kan nu voordelig en flexibel bij AutoLeaseCenter! De nieuwe Renault Captur is een stijlvolle compacte SUV met een hoge zit. Dit maakt de auto aantrekkelijk voor een breed publiek. Met private lease heeft u vanaf nu ook niet meer te maken met een hoge investering vooraf, want u betaald met de privelease aanbieding van Renault Captur leasen een vast bedrag per maand. U kunt dus zorgeloos rijden in uw auto. Standaard wordt de Captur afgeleverd met dakkleur Noir Étoilé.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de privelease aanbieding Renault Captur leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Voor deze aanbieding geldt OP = OP!

UW VOORDELEN
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;
Gratis Verlagen Eigen Bijdrage.

Leaseprijzen privelease aanbieding Renault Captur leasen:

U kunt nu de privelease aanbieding Renault Captur rijden tegen een vast bedrag per maand. U rijdt de Renault Captur inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrage/looptijd privelease aanbieding Renault Captur leasen:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats, als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen privelease aanbieding Renault Captur leasen:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract/auto-opties privelease aanbieding Renault Captur leasen:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op! Afbeelding kan afwijken van model dat wij aanbieden.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 320,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud0.9 cc
  • Vermogen66 kW
  • Gewicht1148 kg
  • CarrosserieHatchback