Privelease Volkswagen UP

privelease Volkswagen UP

Benzine

5

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg! en tot en met 28 mei zelfs een gratis Schadeverzekering Inzittenden.

Privelease Volkswagen UP! bij AutoLeaseCenter betekent leasen zonder zorgen. De populaire Volkswagen up! is de ideale stadsauto en één van de populairste auto’s in zijn klasse. De Volkswagen up! beschikt over een verrassend ruime bagageruimte en zijn compacte vorm is ideaal in de stad. Het leuke design maakt de auto verder helemaal compleet. En met privelease wordt de auto ook nog eens zeer betaalbaar.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor Privelease Volkswagen UP!? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen privelease Volkswagen UP!:

U kunt nu de Volkswagen UP! rijden tegen een vast bedrag per maand! Tijdelijk maar € 1,- borg! U rijdt de Volkswagen UP! inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Privelease Volkswagen UP:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel:  € 0,06  per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Privelease Volkswagen UP:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen, Pechhulp in alle landen op de groene kaart, Vervangend vervoer (na 24 uur), Een volle tank brandstof of accu bij aflevering, Wegenbelasting (geïncasseerd door de Belastingdienst) Verhaalsbijstand, Afschrijving en rente, All Risk verzekering, WA en Casco) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Tijdelijk maar € 1,- borg!

Als u nog meer aanbiedingen wilt bekijken, ga dan naar onze overzichtspagina. Volg ons ook op Facebook.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€249,00
€ 219,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud999 CC
  • Vermogen59 PK
  • CarrosserieHatchback