Flexibel prive leasen Renault Captur

Privelease Renault Captur

Benzine

5

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Privelease Renault Captur bij de privélease-specialist van Nederland! De Renault Captur is een zeer populaire en compacte SUV. De auto verdient zijn populariteit door de stoere en robuuste uitstraling in combinatie met de hogere zit. Privelease Renault Captur nu voordelig bij AutoLeaseCenter!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor prive lease Renault Captur? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen privelease Renault Captur:

U kunt nu de Renault Captur rijden tegen een vast bedrag per maand! Tijdelijk maar € 1,- borg! U rijdt de Renault Captur inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer) prijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel:  € 0,08  per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen privelease Renault Captur:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven en hiermee kunt u zelf de gewenste uitvoering selecteren.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur), pechhulp in het buitenland en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Tijdelijk maar € 1,- borg!

Ben u geïnteresseerd om nog meer privélease aanbiedingen te bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina en volg ons op Facebook.
Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€319,00
€ 299,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud0.9
  • Vermogen898 cc
  • Gewicht1050 - 1149 kg
  • CarrosserieMidsize MPV