Privelease Peugeot 108

Privelease Peugeot 108

Benzine

5

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg!
Gratis no-claim korting!
Opzegbaar na 12 maanden (optioneel)!

Privelease Peugeot 108 bij PriveleaseCenter! De Peugeot 108 is een volledig nieuw model en is zowel van binnen als buiten een plaatje om te zien. En met prive lease van AutoLeaseCenter nu te verkrijgen. De Peugeot 108 wordt naar verwachting een van de bestsellers in het compacte segment. De afmetingen maken de auto een ideale stadsauto, maar ook op de snelweg kom je er goed mee uit de voeten. Met prive lease heeft u het voordeel dat u niet meer hoeft te investeren in een auto. U betaalt maandelijks gewoon een vast bedrag en na afloop van het contract bestelt u gewoon weer een nieuwe.

Privelease Peugeot 108 nu bij PriveleaseCenter en profiteer van onze voordelige tarieven. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor privelease Peugeot 108? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen privelease Peugeot 108

U kunt nu de Peugeot 108 rijden tegen een vast bedrag per maand! Tijdelijk maar € 1,- borg! U rijdt de Peugeot 108 inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Privelease Peugeot 108

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de meerprijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel:  € 0,06  per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen privelease Peugeot 108

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven. Momenteel bieden wij de volgende modellen aan: Access, Active en Allure.

Contract en auto-opties Privelease Peugeot 108

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen, Pechhulp in alle landen op de groene kaart, Vervangend vervoer (na 24 uur), Een volle tank brandstof of accu bij aflevering, Wegenbelasting (geïncasseerd door de Belastingdienst) Verhaalsbijstand, Afschrijving en rente, All Risk verzekering, WA en Casco) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Tijdelijk maar € 1,- borg!

Als u nog meer aanbiedingen wilt bekijken, ga dan naar de overzichtspagina. Vergeet ons niet te volgen op Facebook!

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€199,00
€ 174,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud999 CC
  • Vermogen60 PK
  • Gewicht860 KG
  • CarrosserieHatchback