Opel Karl Privelease

Privelease Opel Karl

Benzine

5

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg!

Privelease Opel Karl nu voordelig bij AutoLeaseCenter. De nieuwe Opel Karl is een compacte auto met een verrassend ruim interieur en bagageruimte. Opel heeft met dit nieuwe model een zeer aantrekkelijke auto in het compacte segment. De Opel Karl is in verschillende uitvoeringen te krijgen. De Opel Karl beschikt over alle moderne snufjes en heeft tevens 5 zitplaatsen. Privelease Opel Karl nu voordelig en profiteer van deze introductie-aanbieding.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor prive lease Opel Karl? Tijdelijk maar € 1,- borg! Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen Opel Karl:

U kunt nu de Opel Karl rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Opel Karl inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meerkilometers buiten de bundel:  € 0,07  per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen privelease Opel Karl:

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven. Momenteel bieden wij zowel de Selection, de Edition als ook de Edition met + pack.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen, Pechhulp in alle landen op de groene kaart, Vervangend vervoer (na 24 uur), Een volle tank brandstof of accu bij aflevering, Wegenbelasting (geïncasseerd door de Belastingdienst) Verhaalsbijstand, Afschrijving en rente, All Risk verzekering, WA en Casco) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€209,00
€ 169,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud999 CC
  • Vermogen75 PK
  • Gewicht839 KG
  • CarrosserieHatchback