Privelease Nissan QashQai Connecta

Privelease Nissan QashQai Connecta

Benzine

5

Bijtelling:

Privelease Nissan QashQai Connecta nu bij PriveleaseCenter inclusief BTW. De Nissan Qashqai is een populaire SUV in het middenklasse segment en is onlangs volledig vernieuwd en heeft een modern en stoer uiterlijk gekregen. Het stoere uiterlijk en de hogere zit maken deze auto een aantrekkelijke uitvoering voor verschillende doelgroepen. Deze SUV combineert de traditionele hatchback met het off-road karakter van een stoere SUV. Met privélease kunt u al tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in deze fantastische auto. Privelease Nissan Qashqai betekent rijden zonder zorgen. Alle kosten zijn opgenomen in het leasetarief en u hoeft niet te investeren in een auto, maar u betaald gewoon een vast bedrag per maand. Alleen de brandstof hoeft u dan nog maar zelf te betalen. Privelease Nissan QashQai Connecta geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor prive lease Nissan Qashqai Connecta? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen Eigen Bijdrage.

Leaseprijzen Privelease Nissan QashQai Connecta:

U kunt nu de Nissan Qashqai rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Nissan Qashqai Connecta inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Privelease Nissan QashQai Connecta:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de prijs!  U sluit een kilometerbundel per jaar af.

Contract en auto-opties Privelease Nissan QashQai Connecta:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€389,00
€ 375,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.197 CC
  • Vermogen85/115 kW/pk
  • Gewicht1.250/1260 KG
  • CarrosserieSUV