Kia Picanto Private lease

Kia Picanto private lease

Benzine

5

Bijtelling:

Kia Picanto Private lease!

De Kia Picanto private lease behoort tot de ruimste auto’s in zijn klasse. Met private lease kunt u deze auto zonder investering vooraf zeer voordelig leasen. De Kia Picanto heeft zeer goede rij-eigenschappen en is door zijn compacte vorm een zeer handelbare auto. Lease de Kia Picanto bij PrivéleaseCenter en rijd voor een vast bedrag per maand in deze auto. De auto is leverbaar in verschillende kleuren!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor private lease van de Kia Picanto? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen Eigen Bijdrage.

Leaseprijzen private lease Kia Picanto:

U kunt nu de Kia Picanto private lease rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Kia Picanto private lease inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen Kia Picanto Private lease:

Veel van onze private lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u andere private lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.
Heeft u nog vragen over deze aanbieding voor de Kia Picanto Private lease of over private lease in zijn algemeen, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€234,00
€ 215,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.0
  • Vermogen67 PK
  • Gewicht835 KG
  • CarrosserieHatchback