Privelease Kia Picanto

Privelease Kia Picanto

Benzine

5

Bijtelling:

Privelease Kia Picanto!

De Kia Picanto behoort tot de ruimste auto’s in zijn klasse. Met privélease kunt u deze auto zonder investering vooraf zeer voordelig leasen. De Kia heeft zeer goede rij-eigenschappen en is door zijn compacte vorm een zeer handelbare auto. Privelease Kia bij PrivéleaseCenter en rijd voor een vast bedrag per maand in deze auto. De auto is leverbaar in verschillende kleuren!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor privelease Kia Picanto? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen Eigen Bijdrage.

Leaseprijzen private lease Kia Picanto:

U kunt nu de Privelease Kia Picanto rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Kia Picanto inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen:

Veel van onze private lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uurs hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u andere privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze privelease acties.
Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 199,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.0
  • Vermogen67 PK
  • Gewicht835 KG
  • CarrosserieHatchback