privatelease Volkswagen Polo

privatelease Volkswagen Polo

Benzine

5

Bijtelling:

Volkswagen Polo leasen tegen een vast bedrag per maand? Het kan nu wel heel voordelig en flexibel met de Volkswagen Polo aanbieding van AutoLeaseCenter! Volkswagen staat bekend om de nauwkeurige afwerking en hoogwaardig gebruik van materialen. Wij bieden de Volkswagen Polo aan in het complete pakket. Uw nieuwe Volkswagen Polo is dan ook zeer rijk uitgerust, zo beschikt de auto onder andere over adaptive cruise control en een radio- en multimediasysteem. Door het hoge kwaliteitsniveau onderscheidt de Volkswagen Polo zicht van de concurrentie. U kunt bij ons de nieuwe Volkswagen Polo leasen tegen zeer scherpe tarieven. De nieuwe Volkswagen Polo leasen doe je dan ook snel en voordelig via onze website. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Volkswagen Polo? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN

Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen privatelease Volkswagen Polo

U kunt nu de privatelease Volkswagen Polo rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de privatelease Volkswagen Polo inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrages en looptijd privatelease Volkswagen Polo

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven. In dit geval betreft het de Volkswagen 1.0 TSI 70kW Comfortline

Contract en auto-opties

Het is niet mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen, naast de standaard opties die gegeven zijn. Daarnaast kunt u wel extra contractopties toevoegen, zoals winterbanden, automatische airconditioning, executive pack en parkeersensoren. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€319,00
€ 256,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.0