Privatelease BMW 1 serie

Privatelease BMW 1 serie

Benzine

5

Bijtelling:

Privatelease BMW 1 serie

Rij met plezier over het wegdek terwijl u een sterke indruk achterlaat. Met zijn stijlvolle design en zijn dynamische rijeigenschappen is de auto een genot om in te rijden.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor privatelease BMW 1 serie? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen privatelease BMW 1 serie

U kunt nu de BMW 1 serie rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt privatelease BMW 1 serie inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd privatelease BMW 1 serie

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen privatelease BMW 1 serie

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties BMW 1 serie

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 399,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieAutomaat
  • BrandstofBenzine
  • CarrosserieHatchback