Private lease Volkswagen Golf

Private lease Volkswagen Golf

Benzine

5

Bijtelling:

Private lease Volkswagen Golf

Niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Standaard al rijk uitgerust met de nieuwste technologische innovaties om het dagelijkse leven zo comfortabel mogelijk te maken. Nu ook verkrijgbaar met een prachtig Executive actie pakket om de auto echt af te maken. Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor Private lease Volkswagen Golf? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de  button “stel je auto samen” te klikken.

Deze actie betreft auto’s die snel leverbaar, OP = OP

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis Schadeverzekering Inzittenden;

Gratis Verlagen Eigen bijdrage

Leaseprijzen Private lease Volkswagen Golf

U kunt nu de Volkswagen Golf rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt Private lease Volkswagen Golf inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometrage en looptijd Private lease Volkswagen Golf

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Uitvoeringen

Veel van onze prive lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven.

Contract en auto-opties

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina. Volgt u ons al op Facebook? Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€403,00
€ 369,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurAfhankelijk van voorraad
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.0
  • Vermogen85/115 kW/pk
  • Gewicht1111 kg
  • CarrosserieHatchback