Peugeot 3008

Peugeot 3008 leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Rijden in een stoere SUV? Lease dan nu de Peugeot 3008 voordelig en flexibel bij AutoLeaseCenter! Een zeer krachtige SUV die door zijn robuuste lijnen en sensationele interieur een parel is tussen alle andere SUV’s. De hoge instap van de Peugeot 3008 zorgt voor de belangstelling van een heel breed publiek. Of u nou door de drukke binnenstad rijdt, over zandwegen of met hoge snelheden over de snelweg er is niks wat de Peugeot 3008 niet kan! Lease nu de Peugeot 3008 en rij elke dag zonder zorgen! U hoeft de auto alleen nog te voorzien van brandstof. Privelease Peugeot 3008 geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Peugeot 3008? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Leaseprijzen Peugeot 3008:

U kunt de Peugeot 3008 rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Peugeot 3008 inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Peugeot 3008:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meer kilometers buiten de bundel:  € 0,13 per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Peugeot 3008:

Veel van onze private lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven. De aanbieding Peugeot 3008 private lease kunt u hierbij zelf samenstellen met het pakket dat uw voorkeur heeft.

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (afschrijving, onderhoud, wegenbelasting, reparatie, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer (eigen risico van 24 uur) en gebruik van de 24 uur hulpdienst in heel Nederland) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer prive lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 469,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.199 cc
  • Vermogen129 pk
  • Gewicht1.229 kg
  • CarrosserieSUV