Peugeot 2008 leasen

Peugeot 2008 leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Tijdelijk maar € 1,- borg!

De compacte SUV van Peugeot is krachtig, ruim en comfortabel. Lease dan nu de Peugeot 2008 voordelig en flexibel bij AutoLeaseCenter! De fraaie materialen en de verzorgde afwerking geeft een luxe uitstraling. De auto heeft een hoge instap en het uitgebreide overzicht in iedere verkeerssituatie zorgen voor een geweldige rijervaring. Lease nu de Peugeot 2008 en rij elke dag zonder zorgen! U hoeft de auto alleen nog te voorzien van brandstof. Privelease Peugeot 2008 geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Peugeot 2008 leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

Peugeot 2008 actie!

Bestelt u de Peugeot 2008 deze maand nog? Dan geniet u van een extra voordeel: Het contract is tijdelijk gratis na 12 maanden opzegbaar!

Deze actie is tijdig geldig, dus profiteer vandaag nog!

Leaseprijzen Peugeot 2008

Tijdelijk maar € 1,- borg! U kunt de Peugeot 2008 rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Peugeot 2008 inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijd Peugeot 2008 leasen

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs! Verrekening meer kilometers buiten de bundel:  € 0,11 per kilometer. U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening). Tevens kunt u voor het ingaan van elk nieuw kwartaal kunt u de kilometerbundel (naar boven of beneden) wijzigen, hetgeen u extra flexibiliteit biedt.

Uitvoeringen Peugeot 2008 leasen

Veel van onze private lease auto’s zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De inhoud van deze uitvoeringen hebben wij overzichtelijk per pakket weergegeven. De aanbieding Peugeot 2008 private lease kunt u hierbij zelf samenstellen met het pakket dat uw voorkeur heeft.

Contract en auto-opties

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoeft u vervolgens nog zelf te betalen en alle andere kosten (Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen, Pechhulp in alle landen op de groene kaart, Vervangend vervoer (na 24 uur), Een volle tank brandstof of accu bij aflevering, Wegenbelasting (geïncasseerd door de Belastingdienst) Verhaalsbijstand, Afschrijving en rente, All Risk verzekering, WA en Casco) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief. Tijdelijk maar € 1,- borg!

Wilt u nog meer prive lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Let op: Afbeelding kan afwijken van model dat wordt aangeboden

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 349,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.199 cc
  • Vermogen110 pk
  • Gewicht1.065 kg
  • CarrosserieSUV