Opel Grandland X

Opel Grandland X leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Rijden in een stoere doch zakelijke hatchback? Lease dan nu de Opel Grandland X voordelig & flexibel bij AutoLeaseCenter! Het merk Opel staat bekend om hun tijdloze design, goede motoren en prachtige rijeigenschappen. Dit alles maakt de Opel Grandland X een schitterende hatchback! De hoge instap van de Opel Grandland X zorgt voor de belangstelling van een heel breed publiek. Met private lease wordt u geheel ontzorgd! De Opel Grandland X geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Opel Grandland X? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken. Dit betreft een voorraadactie dus OP = OP

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis schadeverzekering inzittenden;
Gratis verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen Opel Grandland X:

U kunt de Opel Grandland X rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Opel Grandland X inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden Opel Grandland X:

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaatst als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties:

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoef u vervolgens zelf te betalen. Alle andere kosten zoals: (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 410,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.199 cc
  • Vermogen129 pk
  • Gewicht1.253 kg
  • CarrosserieTerreinwagen