Opel Grandland X leasen

Opel Grandland X Automaat leasen

Benzine

5

Bijtelling:

Rijden in een stoere doch zakelijke hatchback? Lease dan nu de Opel Grandland X Automaat voordelig & flexibel bij AutoLeaseCenter! Het merk Opel staat bekend om hun tijdloze design, goede motoren en prachtige rijeigenschappen. Dit alles maakt de Opel Grandland X een schitterende hatchback! De hoge instap van de Opel Grandland X zorgt voor de belangstelling van een heel breed publiek. Met private lease wordt u geheel ontzorgd! De Opel Grandland X leasen geeft u dus ruimte, zowel financieel als in de auto!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor de Opel Grandland X leasen? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button ”stel je auto samen” te klikken.

UW VOORDELEN:
Gratis no-claim;
Gratis schadeverzekering inzittenden;
Gratis verlagen eigen bijdrage.

Leaseprijzen Opel Grandland X:

U kunt de Opel Grandland X rijden tegen een vast bedrag per maand! U rijdt de Opel Grandland X inclusief BTW. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen.

Kilometerbundels en looptijden Opel Grandland X leasen

Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd zie direct de (meer)prijs! U sluit een kilometerbundel per jaar af. De kilometerafrekening vindt jaarlijks plaatst als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Contract en auto-opties

Het is mogelijk om diverse opties/accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ook extra contractopties toevoegen. Alleen de brandstof hoef u vervolgens zelf te betalen. Alle andere kosten zoals: (Wegenbelasting, Reparatie, onderhoud en banden, Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk), Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland, Afschrijving en rente, Btw, Persoonlijk dashboard en App) zijn inbegrepen in het zeer aantrekkelijke tarief.

Wilt u nog meer privelease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspaginaVolgt u ons al op Facebook?

Heeft u nog vragen over deze aanbieding of over prive lease, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-2030150.

Extra informatie of hulp nodig?
053 - 20 30 150 of mail ons.

€ 424,00
STEL JE AUTO SAMEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieAutomaat
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1.199 cc
  • Vermogen129 pk
  • Gewicht1.253 kg
  • CarrosserieTerreinwagen